Eğitime Desteğimiz Sürecek

Eğitime Desteğimiz Sürecek

Merkezefendi Belediyesi tarafından eğitime verilen destekler çerçevesinde Mükerrem Mehmet Eke Ortaokulu’na konferans salonu kazandırıldı. Merkezefendi Belediyesi Konferans Salonu’nun açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Merkezefendi Belediye Başka

A+A-

Merkezefendi Belediyesi’nden eğitime bir destek daha geldi. Merkezefendi Belediyesi tarafından Mükerrem Mehmet Eke Ortaokulu’na konferans salonu kazandırıldı. Düzenlenen konferans salonu açılışına AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Kılıç, Ayhan Mazıoğlu, Yusuf Görgüç, Fatih Işık, belediye meclis üyeleri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Gerçekleştirilen açılışta ilk sözü Mükerrem Mehmet Eke Ortaokulu Müdürü İrfan Kaçıkan aldı. Kaçıkan konuşmasında konferans salonunun okula kazandırılmasından dolayı Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkür etti.

“EĞİTİME DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, açılış töreninde yaptığı konuşmada konferans salonunun hayırlı olmasını diledi. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak eğitime çok önem veriyoruz. Bu anlamda ilçemizdeki tüm okullarımıza katkı sunduk. Halı sahalar kazandırdık, basket potalarını yeniledik ve tenis kortu yaptık. Bahçe düzenlemelerini de yapıyoruz. Hacı Şakir Meliha- Nilüfer Öz Ortaokulu’na ve Lütfi Ege Anadolu Lisesi’ne yemekhane kazandırdık. Yine Hacı Hasan Ali Kömürcü Ortaokulu’nun kantinini yaptık. Öte yandan okullarımızın bahçelerine havuzlar kurduk ve o havuzlarda çocuklarımıza yüzme öğrettik. Her yıl bilindiği üzere 5. sınıf öğrencilerimize 5 bin adet bisiklet hediye ediyoruz. Aynı zamanda lise son sınıfı öğrencilerimize İstanbul gezisi düzenliyoruz. Bu gezimiz tam anlamıyla da bir vizyon gezisi oluyor” dedi.

Okullara kazandırılan konferans salonları ile ilgili de konuşan Başkan Subaşıoğlu, “Daha önce Denizlili şehidimiz Hasan Eser’in adını taşıyan ortaokulumuza bir konferans salonu kazandırmıştık. Aynı zamanda Kazım Kaynak Lisemizin de içine bir konferans salonu yaptık. Şimdi de Mükerrem - Mehmet Eke Ortaokulu’muza Merkezefendi Belediyesi Konferans Salonu’nu kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün bir açılışta daha sizlerle beraberiz. 200 metrekarelik alandaki konferans salonumuz 120 koltuğa sahip. Ve 100 bin TL maliyetle yapıldı. Bu konferans salonumuz okulumuzun toplantı, seminer gibi etkinliklerine ev sahipliği yapacak” sözleri ile açıklamalarını sürdürdü.

“İNSANA YAPILAN YATIRIM EN ÖNEMLİ YATIRIMDIR”

“İnsana yapılan yatırım en önemli yatırımdır” diyen Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, “Bu yatırımların içerisinde en önemlisi eğitime verilen destektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Hükümetimizin, bakanlarımızın, milletvekillerimizin, Merkezefendi Belediye Başkanımızın ve de hayırseverlerimizin verdiği destek her türlü takdirin üzerindedir. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

TİN, “BAŞKAN SUBAŞIOĞLU VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDERİM”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, açılış töreninde yaptığı konuşmasında Mükerrem-Mehmet Eke Ortaokulu’na, konferans salonu kazandıran Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkür etti. Tin, “Bu ülkenin mutluluk duyabileceği başarılı çalışmalara ihtiyacı var. Özellikle belediyemizin eğitime vermiş olduğu destekten dolayı Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’na ve ekibine çok teşekkür ederim. Hem Denizli’de hem de Türkiye genelindeki başarıdan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Daha güzel desteklerinin ve başarılarının devamını diliyorum. Bizlerde milletvekili olarak biliyorsunuz 2017 yılı bütçe görüşmelerini meclisimizde tamamladık. 2017 yılı bütçemizin %30’lara varan kısmını eğitime ayırdık. Çünkü bir ülkenin gelişimde en önemli etken temel eğitim. Bizde bu bilinçle AK Parti olarak da hükümet olarak da her zaman önem veriyoruz. Yerel yönetimlerle beraber bu noktada bütün destekleri sağlıyoruz. Sınavlarda Merkezefendi ilçemizin başarısı çok önemli. Burada gerek Kaymakamımız Şükrü Görücü olsun gerek Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu olsun gerekse öğretmenlerimiz olsun, çocuklarımızın bu başarısındaki desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim. Aynı zamanda bu okulu yapan Mükerrem-Mehmet Eke’ye onun devamını getiren ve bu konferans salonunu yapan değerli Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’na ve ekibine çok teşekkür ederim” diye konuştu.

MÜDÜR OĞUZ, “MERKEZEFENDİ EĞİTİM İLÇESİ HALİNE GELDİ”

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz da açıklamasında, “Merkezefendi ilçemizde belediye başkanımızın, eğitim alanında yaptığı katkılarından dolayı kendisine içtenlikle teşekkür ediyorum. Eğitime verdiği desteklerle Merkezefendi ilçemizi gerçekten bir eğitim ilçesi haline getirdi. Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’na kurumum ve 200 bin öğrencim adına içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi.

KURDELE KESİLDİ

Konuşmaların ardından kurdele kesime geçildi. Törene katılan protokol üyeleri kurdele keserek Mükerrem-Mehmet Eke Ortaokulu Merkezefendi Belediyesi Konferans Salonu’nu hizmete sundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.