Dünya Sağlık Günü spor yaparak kutladılar

Dünya Sağlık Günü spor yaparak kutladılar

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz spor kurslarına katılan kadınlar, Dünya Sağlık Günü'nü pilates ve zumba yaparak kutladı. 

A+A-

 Denizli Büyükşehir Belediyesi, Dünya Sağlık Günü'nde Sağlık İçin Yürüyüş etkinliği düzenledi. Çamlık Mesireliği'ndeki 3 kilometrelik yürüyüş parkurunda düzenlenen etkinliğe, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ile belediyenin düzenlediği ücretsiz spor kurslarından yararlanan kadınlar katıldı. Yürüyüş öncesinde zumba ve pilates yapan kadınlar, protokol üyeleri ile 3 kilometrelik parkurda yürüdü. Etkinliğe eşofmanlarıyla katılan protokol üyeleri ve kursiyerler güne sporla başlamanın keyfini yaşadı. Elma, süt ve su ikram edilen yürüyüşte kadınların vücut kitle endeksi ölçümü de yapıldı. 

 Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Denizli'nin spor tesisleri ile amatör sporların başkenti haline geldiğini belirterek, "Güzel ülkemizin terörle, düşmanlıkla değil güzelliklerle anılmasını istiyoruz. Bugün Denizli'nin her yeri spor yapılabilecek alanlarla dolu. Tesislerimiz vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile daha da anlamlı hale geliyor. Dünya Sağlık Günü'nde kadınlarımızla bir araya gelip sağlık için yürüdük" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.