DTO Başkanı Necdet Özer’in 23 Nisan mesajı

DTO Başkanı Necdet Özer’in 23 Nisan mesajı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açıldığı gün olan 23 Nisan’ı tüm dünya çocuklarına armağan etmiştir.

A+A-

 Ulu Önderimiz çocuklara ‘Küçük Hanımlar, Küçük Beyler, Sizler Hepiniz Geleceğin Bir Gülü, Yıldızı Ve İkbal Işığısınız. Memleketi Asıl Işığa Boğacak Olan Sizsiniz. Kendinizin Ne Kadar Önemli, Değerli Olduğunuzu Düşünerek Ona Göre Çalışınız. Sizlerden Çok Şey Bekliyoruz’ demek suretiyle Dünyada çocuklarına en büyük değeri veren bir lider olarak bu özdeyişiyle tarihe geçmiştir.

 

Bizler de Ulu Önderimizin yolunda bugünün küçükleri ama yarının büyükleri olan çocuklarımızın temelini ne kadar sağlam atarsak geleceğimize yönelik yatırımlarımızı da o kadar sağlam atmış oluruz. İnanıyorum ki çocuklarımız büyüdüklerinde çeşitli devlet kademelerinde veya farklı iş alanlarında sorumluluk sahibi bireyler olacaklardır. Onların, bilimin ışığında, özgüven sahibi kişiler olarak iyi yetişmesi bizleri de o derece onurlandıracaktır. Bu sebeple çocuklarımız için üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeliyiz.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı ve TBMM'nin açılışının 95. yıl coşkusunu yürekten kutluyor ve bu günleri bizlere armağan eden başta Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ümüz olmak üzere, bu önemli günlere ulaşılmasında emeği geçen tüm şehit ve gazilerimizi de saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.

 

Necdet ÖZER

 

Denizli Ticaret Odası

 

Yönetim Kurulu Başkanı 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.