DTB Üyeleri Antalya Gıda Fuarında

DTB Üyeleri Antalya Gıda Fuarında

Denizli Ticaret Borsası, üyelerini, bu yıl 24.sü gerçekleşen Antalya Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’na (Food Product 2017) götürdü.

A+A-

Denizli Ticaret Borsası’nın 14 üyesi ile katıldığı fuarda, Borsa üyeleri, kuruyemiş, baharat, bakliyat, et sektörlerinde ürünlerini ve kataloglarını sergiledi. Üyeler, borsanın bu hizmetlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederken, “ulusal ve uluslararası düzeyde firmalar ile görüşerek ticari anlaşmalar sağlamayı hedefliyoruz, bu bakımdan fuarların önemini biliyoruz ve borsanın bize sunduğu bu güzel hizmetten yararlanmak istedik, umarız fuar tüm katılımcılar için verimli olur” ortak görüşünü dile getirdi.

 

Fuarda, Antalya Valisi Münir Karaloğlu Borsa üyelerinin standlarını gezerek ürünler hakkında bilgi aldı ve Borsanın bu girişiminden dolayı Borsaya teşekkürlerini iletti. Denizli Ticaret Borsası, fuara katılan ve üyelerini fuara götüren tek borsa olarak dikkat çekti.

 

Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım AŞ (ANFAŞ) tarafından düzenlenen, Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in açılışını gerçekleştirdiği fuar, Antalya Expo Center'de 15 – 18 Şubat tarihleri süresince açık kalacak. Fuarda, ulusal ve uluslararası düzeyde birçok firma boy gösterecek. 21 ülkeden gelen alım heyeti fuar boyunca katılımcıların standları gezerek ticari anlaşmalar gerçekleştirecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.