DTB Dünya Standartlarında Borsa Oldu

DTB Dünya Standartlarında Borsa Oldu

Denizli Ticaret Borsası Dünya Standartlarında Borsa Oldu

A+A-

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 5 yıldızlı akreditasyon sistemine 12. Dönemde dahil olan Denizli Ticaret Borsası yüksek puan alarak akredite oldu. En yüksek puanı alan borsa olan Denizli Ticaret Borsası akreditasyon sertifikasının yanında plaketle onurlandırıldı.

 

12. dönem akreditasyon ödül töreninde açılış konuşmasını yapan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu “26 oda borsamız daha akredite oldu. Onlar kendilerini dönüştürdüler ve geliştirdiler. Reel sektör için hizmet üreten ve sunan merkezler haline geldiler. Proje üretiyorlar, yurtdışına açılıyorlar, reel sektöre işin hakkını vererek kanaat önderi oluyorlar. İşte 5 yıldızın manası da burada gizli. Bugün 5 yıldızlı olan oda ve borsalarımız, hizmet kalitesi anlamında, Londra, Paris, Berlin'deki oda ve borsalar seviyesine ulaşmış durumda. Onlar üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa, bu oda ve borsalar da minimum aynı seviyede hizmet veriyorlar. Yani dünya standartlarında çalıştıklarını belgelemiş oluyorlar” dedi.

 

Akreditasyon ödülü ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili açıklamalarda bulunarak şu açıklamasında ifadelere yer verdi: “Denizli Ticaret Borsası olarak yıllardır üyelerimizin gelişmesi, Denizli ekonomisinin gelişmesi için çaba sarf ediyoruz. Yaptığımız çalışmaların tescillenmesi adına iki yıl önce akreditasyon çalışmalarına başladık. Şimdi akredite olarak verdiğimiz hizmetin kalitesi tescillendi. Dünya standartlarında hizmet verdiğimiz belgelendi. TOBB’dan bağımsız bir kurum tarafından değerlendirilen çalışmalarımız yüksek puan alarak sertifikanın yanında plaketle taçlandırıldı. Bizler Denizli Ticaret Borsası olarak çalışmalarımıza tüm hızımızla devam edeceğiz.” dedi.

 

TOBB’da gerçekleştirilen ödül törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci katılım gösterirken, ödül alan oda/borsa temsilcileri de törende hazır bulundu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.