Dikkat! Bu mahallelerde 3 gün boyunca sular kesik

Dikkat! Bu mahallelerde 3 gün boyunca sular kesik

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü'nün kent genelinde sürdürdüğü su deposu yenileme ve şehir suyunun tek merkezden izleneceği SCADA sistemi kurulması çalışması dolayısıyla, 25-26-27 Şubat 2016 tarihlerinde muhtelif mahallelerde su kesinti

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün kent genelinde sürdürdüğü su deposu yenileme ve şehir suyunun tek merkezden izleneceği SCADA sistemi kurulması çalışması dolayısıyla aşağıda belirtilen tarih, yer ve saatlerde planlı su kesintisi yapılacaktır. Mahalle sakinlerinin kesintilerden mağdur olmamaları için önlem almaları gerektiği kaydedilirken, çalışmaların erken tamamlanması durumunda su belirtilen saatten önce verilebilecek.

 

25 Şubat 2016 Perşembe günü Merkezefendi İlçesi Şirinköy Mezarlık Yanı Su Deposunda devam eden çalışmaların tamamlanabilmesi için 10.00-18.00 saatleri arasında 1200 Evler, Çakmak, Adalet, Bereketli, Bahçelievler ve Hacıeyüplü Mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacaktır.

 

25-26 Şubat 2016 Perşembe günü Merkezefendi İlçesi Esnaf Sitesi Yeni Su Deposunda devam eden çalışmaların tamamlanabilmesi için 10.00-20.00 saatleri arasında Yenişehir ve Merkezefendi Mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacaktır.

 

27 Şubat 2016 Cumartesi günü Pamukkale İlçesi Tekkeköy Yukarı Santral Vana Odasında devam eden çalışmaların tamamlanabilmesi için 14.00-18.00 saatleri arasında Kayhan ve Asmalıevler Mahallesi'nde planlı su kesintisi yapılacaktır.

 

27 Şubat Cumartesi günü Merkezefendi İlçesi Bahçelievler Trafo Yanı Su Deposunda devam eden çalışmaların tamamlanabilmesi için 10.00-20.00 saatleri arasında Merkezefendi, Mehmet Akif Ersoy, Gültepe, Bozburun, Gümüşçay, Alpaslan, Gümüşler, Yenimahalle, Şemikler, Akçeşme ve Kayalar Mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacaktır.

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.