Denizlispor'dan Hakeme Tepki

Denizlispor'dan Hakeme Tepki

PTT 1'inci Ligi'nde 3 farklı teknik adamın görev yaptığı son 9 maçta galibiyet alamayınca düşme hattına demir atan Denizlispor, hakeme tepki gösterdi.

A+A-

Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ekizler, kalan haftalarda maçlarına Manisa Bölgesi'nden hakem atanmaması için girişim başlattıklarını söyledi. Düşme hattında Manisaspor'la çekiştiklerini hatırlatan Mehmet Ekizler, "Son 2 haftada maçlarımıza Manisalı hakemler atanıyor. Osmanlıspor maçını yöneten Çağatay Şahan ile Giresunspor maçının hakemi Koray Gencerler hep aleyhimize karar verdi, adil yönetmediler" ifadelerini kullandı.

 

"Manisaspor'un da düşme hattında olduğu gerçeğinden yola çıkarsak, aleyhimize çalınan düdüklerin tesadüf ya da hatalı olmadığına inanıyoruz" diyen Mehmet Ekizler, "Merkez Hakem Kurulu'ndan kalan maçlarımıza başta Manisa olmak üzere İzmir Bölgesi hakemi atamamasını istiyoruz. Gencerler ile Şahan bu sezon 2'şer maçımızı kötü yönetti" diye konuştu.

 

Ligde 3 Ege takımının düşme korkusu yaşamasına üzüldüklerini de söyleyen Mehmet Ekizler, "Keşke Manisaspor ve Bucaspor ile bu koşullarda yarışmasaydık. Üzülerek söylüyorum; Denizli, Manisa ve Buca'dan en az 1 ya da 2'si düşecek" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.