Denizlispor'da kaptan sözü

Denizlispor'da kaptan sözü

Ptt1'inci Ligi'nde deplasmanda Vartaş Elazığspor'a 3-1 yenilerek son sıraya sürüklenen Denizlispor'un kaptanı Mustafa Keçeli, kurtuluş için kenetlendiklerini söyledi. 

A+A-

Önlerinde oynanmamış 14 maç ve alınacak 42 puan olduğunu hatırlatan 38 yaşındaki Mustafa Keçeli, "Alt sıralardaki takımlar puan olarak birbirlerine çok yakın. Bu hafta Adanaspor karşılaşmasıyla lige yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Takımı ligde tutacak puanları toplayacağız. Oyuncular olarak buna inanıyoruz. Denizli de bu ekibe inansın ve destek versin" dedi.

Bir dönem Süper Lig'e damga vuran, Avrupa'da fırtına gibi esen Denizlispor'un bugün bulunduğu yerin mazisine yakışmadığını ifade eden Mustafa Keçeli, şöyle devam etti:

"Mali kritilerle uyulmadığı gerekçesiyle 3 puanımızın silinmesi takım olarak moralimizi bozdu. Transfer yasağı yüzünden takviye yapılmazken, genel kurul sürecinden de olumuz etkilendik. Ancak Denizlispor'u ligde tutmak için sonunu kadar mücadele edip elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Denizlispor asla pes etmez."

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.