Denizlili Üniversiteli Kız Kaza Kurbanı

Denizlili Üniversiteli Kız Kaza Kurbanı

Burdur'da yolun karşısına geçmek isterken kamyonun çarpması sonucu yaşamını yitiren üniversite öğrencisi Medine Gizem Çakal'ın acı haberini alan ailesi Denizli'den Burdur'a gitti.

A+A-

Burdur'da yolun karşısına geçmek isterken kamyonun çarpması sonucu yaşamını yitiren üniversite öğrencisi Medine Gizem Çakal'ın acı haberini alan ailesi Denizli'den Burdur'a geldi. Burdur Devlet Hastanesi morgundan kızlarının cenazesini almak için bekleyen baba Ömer ile anne Teslime Çakal gözyaşlarına boğuldu.

 

'ÖĞRETMEN OLSUN DİYE GÖNDERDİK'

 

Zemin kattaki bir odada bekledikleri sırada acılı anne, "Bu ölüm sana hiç yakışmadı kızım", baba ise "Öğretmen olsun diye gönderdik, cenazesini götürüyoruz" diye gözyaşı döktü. Baba Ömer Çakal, kamyon sürücüsü ve Burdur Belediyesi'nden şikayetçi olacağını da belirtti.

 

Burdur Belediye Başkanı CHP'li Ali Orkun Ercengiz ile Medine Gizem Çakal'ın okuduğu Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz da hastanede acılı aileyi teselli etmeye çalıştı.

 

Gizem Çakal'ın cenazesi, daha sonra morgdan alınarak Burdur Belediyesi'nin aracıyla memleketi Denizli'ye götürüldü. Genç kızın cenazesi yarın Denizli'ye bağlı Kaklık Beldesi'nde toprağa verilecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.