Denizlili Olmaktan Gurur Duyuyorum

Denizlili Olmaktan Gurur Duyuyorum

AK Parti Denizli Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Dr. Sema Ramazanoğlu, Denizli’deki kurumlara teşekkür ziyaretinde bulundu.

A+A-

Önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, AK Parti Denizli Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Dr. Sema Ramazanoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yapılanan FETÖ’nün 15 Temmuz’da kalkıştığı darbe girişimine karşı sergilediği irade ve kahramanlıklarla destan yazan Denizli’deki kurumları ziyaret ederek, vatan hainlerine karşı yapılan mücadele için teşekkür etti. Dr. Ramazanoğlu, darbecilere karşı verdiği mücadele ile Türkiye gündemine oturan Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Denizli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ve Denizli İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Cengiz Yıldız’ı ziyaret etti. 15 Temmuz’da TSK içerisinde yapılanan FETÖ yanlısı askerlerin darbe girişimine karşı mücadelelerinden dolayı tüm kurumlara teşekkür eden Dr. Ramazanoğlu, özellikle darbe girişiminin ilk anından itibaren meydanları boş bırakmayan vatansever Denizli halkına şükranlarını bildirdi.

“DOST DÜŞMAN BÜTÜN DÜNYA GÖRDÜ”

Tarihe kara bir leke olarak geçecek 15 Temmuz’da kahraman Türk milletinin asil duruşuyla Denizli ve Türkiye’de demokrasi destanı yazdığını vurgulayan önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Ramazanoğlu, “Bu milletin iradesine, milli iradeye kim müdahale etmeye kalkarsa karşısında bu milletin evlatlarını bulur. Milletine kurşun sıkan vatan hainlerinin kalkıştığı 15 Temmuz’daki darbe girişimi gibi” dedi. 15 Temmuz gecesi göğsünü tanka, tüfeğe siper eden Denizli ile gurur duyduklarını ifade eden Dr. Ramazanoğlu, “Dost düşman bütün dünya gördü. Bu milletin iradesine hiç kimse artık ne elini, ne de dilini uzatabilir. Bu milletin iradesi kutsaldır. Biz bir kere daha bütün dünyaya hep beraber nasıl bir Türkiye olduğumuz gösterdik” dedi.

“DENİZLİLİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM”

Türk milletin bir ferdi ve Denizlili olmaktan gurur duyduğunu kaydeden Dr. Ramazanoğlu, o gece Denizli’de yazılan destanda büyük payı bulunan ve milli iradeye sahip çıkan başta hemşehrileri olmak üzere Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Denizli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ve Denizli İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Cengiz Yıldız’a darbeye karşı yaptıkları mücadelelerinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.