Denizlili gençler için işbirliği

Denizlili gençler için işbirliği

Denizli Ticaret Odası ile İzmir Ekonomi Üniversitesi arasında protokol imzalandı.

A+A-

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer ile İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Rektörü Prof. Dr. Oğuz Esen, Denizlili gençler için bir araya gelerek protokol imzaladı. Protokol gereği, Denizli Ticaret Odası üyelerinin birinci derece yakınları, İzmir Ekonomi Üniversitesi’ndeki eğitim ücretlerinde yıllık yüzde 15 indirim hakkı elde edecek.

Denizli Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen törende konuşan İEÜ Rektörü Prof. Dr. Oğuz Esen, Denizli’den çok sayıda başarılı öğrencileri bulunduğunu, bunun kentteki ortaöğretim kurumlarının başarısından kaynaklandığını düşündüğünü söyledi. İEÜ’nün dünyanın en iyi 500 üniversitesi arasında yer aldığını belirten Prof. Dr. Esen, üniversitede tüm sınıfların 3 milyon dolarlık yatırımla dijitalleştiğini, öğrencilerin mobil cihazlardan sınıflarına bağlanarak derslerini izleyebileceklerini söyledi.

 

Başkan Necdet Özer ise fabrikaları yönetecek gençlere ihtiyaç duyulduğuna işaret ederek, “Günümüzde Denizli’de üçüncü kuşak neslin iş başında olduğunu görüyoruz. Bu noktada da, uluslararası gelişime uyumlu bir üniversite eğitiminin ne kadar gerekli olduğu ortaya çıkıyor.” dedi.

 

PROJENİN AMACI NE?

1. İndirim İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin  “Ücretli (Genel)” kontenjanlarından kabul edilen öğrencilere uygulanacak.

2. Denizli Ticaret Sicili Memurluğu’na kayıtlı olup aynı zamanda Denizli Ticaret Odası Üyesi olan gerçek kişilerin 1. derece kan hısımları ile tüzel kişi üyelerin temsil ve ilzama yetkili temsilcisi olup aynı zamanda son bir yıldan bu yana ortaklığı olan kişilerin 1. derece kan hısımlarına verilecek.

3. Bu öğrencilerin yıllık öğretim ücretlerinde yüzde 15 indirim uygulanacak.

4. Denizli Ticaret Odası Üyesi gerçek veya tüzel kişiler her bir üyelik için bir kere bu indirim hakkından istifade edebilecek.

5. Bu indirim öğrencilerin öğrenimine devam ettiği normal öğrenim süresi için geçerli olup yaz okulları ücretlerini ve uzayan öğrenim dönemlerini kapsamayacak.

6. Bu indirimden yararlanmak isteyenlerin aşağıda belirtilen belgeleri İzmir Ekonomi Üniversitesi’ne ibraz etmeleri gereklidir.

-Gerçek kişi olanların Denizli Ticaret Sicil Memurluğu’ndan oda kayıt belgesi.

 -Tüzel kişi olanların Denizli Ticaret Sicil Memurluğu’ndan son 1 yıldan bu yana ortak olduklarını gösteren belge ile tüzel kişiliği temsil ve ilzama yetkili olduklarını belirten belge. 

-İndirim hakkından yararlanacak öğrenci ve ebeveynlerinin nüfus fotokopileri.

7. İndirimlerden yararlanmak isteyen öğrencilerin, kesin kayıt sırasında veya en geç ekim ayı sonuna kadar ilgili belgelerini Mali İşler Müdürlüğü'ne vermeleri gereklidir. İndirimler takip eden dönemden itibaren uygulanır ve güz dönemine ait indirim bahar dönemi ücretlerine yansıtılır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.