Denizliler Kar Yağışını Eğlenceye Çevirdiler

Denizliler Kar Yağışını Eğlenceye Çevirdiler

Denizlililer, kentte etkisini gösteren yoğun kar yağışını sevinçle karşıladı. Okulların tatil olmasını fırsat bilerek Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı parklara akın eden vatandaşlar, muhteşem manzara eşliğinde karın keyfini doyasıya ya

A+A-

Denizli'de hafta içinden itibaren etkisini gösteren kar yağışıyla birlikte tüm şehir beyaza büründü. Okulların kar dolayısıyla tatil edilmesini fırsat bilen öğrenciler ve vatandaşlar, karın keyfini doyasıya yaşadı. Özellikle Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı Çamlık Parkı, İncilipınar Parkı ve Adalet Parkı başta olmak üzere şehrin birçok noktasındaki yeşil alanlara akın eden Denizlililer; kar topu oynayıp, kardan adam yaptı. Her yaştan çok sayıda vatandaş, yeşil alanların beyaz gelinlikle buluştuğu eşsiz manzarada bol bol fotoğraf çekerek, oluşan kartpostallık görüntüleri ölümsüzleştirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin aldığı sıkı tedbirlerle şehirde herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, Denizlililere kar eğlencesinin tadını çıkarmak kaldı.


 

“Tüm hava koşullarına hazırlıklıyız”

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak, kış mevsimiyle birlikte meydana gelebilecek tüm hava koşullarına hazırlıklı olduklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Kent merkezi ve ilçelerde vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için karla mücadelemiz sürüyor. Biz karı bir çile değil bereket olarak görüyoruz. Yeter ki kar yağsın kuraklık yaşanmasın biz tüm ekiplerimizle gece gündüz çalışarak yollarımızı açmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.