Denizlideki Konut Hamlesi Uykusuz Bıraktı

Denizlideki Konut Hamlesi Uykusuz Bıraktı

25 bin konut hamlesini duyan vatandaş sevinçten uyuyamadı

A+A-

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin açıkladığı 250 TL taksitle 25 bin konut hamlesi Denizlilileri uykusuz bıraktı. Birçok insan sevinçten uyuyamadı. Başvurular için belediyelerde ikinci gün de uzun kuyruklar oluştu.

Yıllarını kirada geçirmiş bir ev hayali kuran bir çok Denizlili, ilk gün olduğu gibi ikinci gün de belediyelere akın etmeye devam ediyor. Duygularını çok çeşitli bir şekilde dile getiren vatandaşlardan bazıları heyecandan uyuyamadıklarını, ev sahibi olunca kurban keseceklerini, mevlit okutacaklarını ifade ettiler.

 

İŞTE VATANDAŞ GÖRÜŞLERİ:


SABAHA KADAR UYUMADIM.ABDESTİMİ ALDIM YOLA ÇIKTIM

Gülay Dabaycalı: “Bazı nedenlerden dolayı ev sahibi olmadığımız için rezil bir hayat yaşadım. Sağlığım bozuldu. Astım ve bronşit hastalığına yakalandım. Çok tedavi gördüm. Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’nin açıkladığı ve bizleri heyecanlandıran konut haberini televizyonlardan duyduktan sonra yerimde duramadım. Mutluluktan sabaha kadar uyuyamadım. Abdestimi aldım yola çıktım. Bugünümüze çok şükür.

 

KURBAN KESER, MEVLÜD OKUTURUZ

Emine Sarıtaş, Yeni emekli oldum. Evimiz yok. Ev almak istiyoruz. Bütçemiz yetmediği için bu zamana kadar bekledik. Bu haberi duyunca çok mutlu olduk. Koşarak geldik. İnşallah ev sahibi oluruz. Ev sahibi olduktan sonra inşallah bir kurban keser mevlüd okuturuz.

Zeynep Turgut: “Kirada ömrüm tükendi. 4 çocuğum var. Beyim Yok.  Zor bir hayat yaşadık. Bu konut projesinden çok memnunum. Evim yok. Bir aylık ile idare edeyim diye uğraşıyoruz.

Muhammet Kayalı, “Bir maaş ile idare edeyim diye uğraşıyorum. Bu şartlar altında ev almak hayal gibi bir şey. Proje çok güzel. İnşallah bizler de ev sahibi oluruz.

 

EV SAHİPLERİ İLE ÇOK ŞEYLER YAŞADIM

Fatma Aslan: “Kiralarda çok süründüm. Ev sahipleri ile çok şeyler yaşadım. Depozito dahil bir çok param kaldı. Hayatımız boyunca çok sıkıntılar çektim. Bir ev sahibi oluruz da bu sıkıntılarımız bir nebze olsun gider. Bakanımıza çok teşekkür ediyoruz. Ev sahibi olma duygusunu bizler de tadarız” dedi.

Hacer Dipi: “Nasip olursa biz de başvuruya geldik. Ev sahibi değilim. Kirada oturuyorum. Kendi evimiz olacak düşüncesi ile buraya gelmek bile bizleri heyecanlandırdı.  Allah nasip ederse biz de ev sahibi oluruz. Bakanımıza çok teşekkür ediyoruz.  

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.