Denizlide Uyuşturucu Operasyonu

Denizlide Uyuşturucu Operasyonu

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik çalışma yapıldı.

A+A-

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince ilimiz genelinde uyuşturucu ticareti yapan ve nakil eden şahısların tespitine ve yakalanmasına yönelik çalışmalar yapıldı.

Görevli  ekipler uyuşturucu tacirlerine göz açtırmadı.Yapılan çalışmalarda uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların torba evi olarak kullandıkları ikametler tespit edildi. Tespit edilen ikametlerden uyuşturucu madde satın aldıkları belirlenen şahıslar kıskıvrak yakalandı.Uyuşturucu madde satın alan şahısların yakalanmasının ardından operasyon için düğmeye basıldı. Ekipler tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda  torba evlerine  ani baskınlar düzenlendi. Torba evleri içerisindeki şüpheli şahıslar yakalanarak etkisiz hale getirildi.Yapılan aramalarda çok miktarda uyuşturucu maddeye el konuldu.

Aramalar neticesinde yaklaşık 300 gram esrar maddesi, 36 gram eroin maddesi ve 21 adet ecstasy hap ele geçirildi.

Görevlilerimizce yapılan operasyonlar sonucunda uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan 21 şüpheli şahıs yakalandı.Yakalanan 21 şahıstan 5’i çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.