Denizlide Bir Trajedi Daha!

Denizlide Bir Trajedi Daha!

Mehmet Ali Erdoğdu, 31 yaşında, Kalp krizi, ardından felç geçirdi. Tuğba Erdoğdu, 24 yaşında, lösemi başlangıcı teşhisi konuldu. İkisi de çalışamıyor.

A+A-

Mehmet Ali Erdoğdu, 31 yaşında, Kalp krizi, ardından felç geçirdi. Tuğba Erdoğdu, 24 yaşında, lösemi başlangıcı teşhisi konuldu. İkisi de çalışamıyor, tek gelir kaynakları 740 lira engelli maaşı. O da tedavi masraflarını bile karşılamazken, kızları 4,5 aylık Ayşe Ceren ile birlikte yaşam mücadelesi veriyor ve uzanacak bir yardım eli bekliyorlar.

 

Erdoğdu Ailesi’nin sıkıntıları iki yıl önce başladı. Mehmet Ali Erdoğdu, önce kalp krizi, ardından felç geçirdi. Bir daha da toparlanıp çalışamadı. Kendisine bakabilmek için de eşi Tuğba Erdoğdu işini bıraktı. Tedavi giderlerini karşılayabilmek için yılların çabasıyla sahip oldukları ev ve otomobili sattılar. Ancak bu da yetmedi ve birer ikişer evdeki eşyaları satmaya başladılar.

 

Tüm bunların üstüne Tuğba Erdoğdu’ya da lösemi başlangıcı teşhisi konulması aileyi iyice perişan etti. Tek gelirleri 740 lira engelli maaşı olan Erdoğdu Ailesi, artık 4,5 aylık kızları Ayşe Ceren’in bile ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyor.

 

ELİNDE NE VARSA SATTI

Eşinin hastalanmasının ardından bir an bile yanından ayrılmayan Tuğba Erdoğdu, yaşadıkları sıkıntıları “Eşimin sağlığı iyiyken hiç sorunumuz yoktu.  Çünkü ikimizde çalışıyorduk. Hatta ev bile yapabildik. Ancak ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Eşimin rahatsızlığıyla birlikte elimizdeki satmaya başladık. Şimdi tek gelirimiz engelli maaşı, ancak o da yetmiyor. Eşimin kalbinde pil olduğu için en ufak sorunda hastaneye gitmek zorundayız ve hastane masrafları da çok fazla. Bu ay eşimin ilaçlarını da alamadım” dedi.

 

BEBEĞİN İHTİYAÇLARINI DA ALAMIYORLAR

Bebeğin ihtiyaçlarını karşılayamadıklarını belirten Erdoğdu, “ Bebeğimin de masrafları oluyor. Artık ne çözümü bulacağımız şaşırdım. Seçim öncesi o kadar çok yardım edecek vardı ki. Şimdi yüzümüze bakan yok. Kapı kapı dolaştım ancak kapılar hep yüzüme kapandı. Çok bir şey istemiyorum. Bir yardım eli. Para pulu geçtim başımızı sokacağımız bir prefabrik ev versinler. O bile bize yeter” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.