Denizli'yi hokeyle tanışıyor

Denizli'yi hokeyle tanışıyor

Denizli'de Pamukkale Üniversitesi ile Türkiye Hokey Federasyonu arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında ortak projeler hayata geçirilecek, Denizli ve çevre illerde hokeyin yaygınlaştırılması, tanıtılması, kulüplerin kurulması sağlanaca

A+A-

Denizli'yi hokeyle tanıştıracak protokol Pamukkale Üniversitesi'nde Rektör Prof.Dr.Hüseyin Bağcı, Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Kıvanç Hürdoğan, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ömer Levent Tuncay tarafından imzalandı. Pamukkale Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç.Dr.Rıdvan Ekmekçi'nin Hokey Federasyonu Eğitim Kurulu Başkanlığı'na getirilmesinden sonra yapılan görüşmeler sonucu işbirliği protokolü imzalandı.

Protokol kapsamında Türkiye Hokey Federasyonu ve Pamukkale Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü ortak projeleri hayata geçirecek. Bu projeler arasında hokey branşında faaliyet gösteren antrenör, hakem ve sporcuların gelişimi ile ilgili eğitim ve uygulama çalışmaları, Pamukkale Üniversitesi ile birlikte Denizli ve çevre illerde hokeyin yaygınlaştırılması, kulüplerin kurulması, üniversite bünyesinde bir hokey takımının faaliyete geçmesi yer aldığı bildirildi. Doç. Dr. Rıdvan Ekmekçi ile birlikte Doç. Dr. Bülent Ağbuğa ve öğretim görevlisi İlknur Özdemir, sporcu ve antrenörlere detaylı eğitimler verecek. Ayrıca milli takımlar düzeyinde bilimsel testler uygulanacak ve sporculara yapılacak psikolojik destekler ile başarıları artırılmaya çalışılacak.

Fakülte ve bölüm olarak Türkiye'de çok hızlı gelişen hokeyin hem kurumsal hem de performans anlamında gelişimi için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirten Doç. Dr. Rıdvan Ekmekçi, işbirliğinin uzun yıllar sürmesi dileğinde bulundu. Protokol imzasından sonra Doç. Dr. Rıdvan Ekmekçi başkanlığında Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.