Denizli'ye sağnak yağış geliyor

Denizli'ye sağnak yağış geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre...

A+A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Marmara ve Ege bölgelerinde kuvvetli rüzgar hafta sonu da etkisini sürdürmeye devam edecek. Marmara ve Ege bölgelerinde yarın ve hafta sonu kuvvetli rüzgar etkili olacak.Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Marmara ve Ege bölgelerinde bugün gece saatlerinden itibaren kuvvetli rüzgarın etkili olacağı tahmin ediliyor.

 CUMA SAĞANAK YAĞIŞ GELİYOR

Denizli’de bu geceden itibaren yağmur teslim olacak. Tüm gün devam edecek olan yağışlar gökgürültülü şeklinde olacak en düşük sıcaklık 8, en yüksek sıcaklık ise 17 derece olacak.

CUMARTESİ FIRTINA BEKLENİYOR

Marmara'nın güneyi ve Ege'nin kuzeyinde etkisini artıracak rüzgarın, yarın ve hafta sonu kuzey, iç ve batı kesimlerde güney yönlerden kuvvetli (30-50 km/saat); Cumartesi günü ise Marmara ve Ege'de yer yer kısa süreli fırtına (50-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Açıklamada, kuvvetli rüzgar nedeniyle soba ve doğalgaz zehirlenmeleri ile ulaşım sorunlarına karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi. DENİZLİ’DE PAZARTESİYE KADAR SAĞANAK VAR! Öte yandan meteoroloji yetkilileri Denizli’de önümüzdeki pazartesi gününe kadar sağanak yağışın etkili olacağını da açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.