Denizli Ülkü Ocakları Mevlit Okuttu

Denizli Ülkü Ocakları Mevlit Okuttu

Denizli Ülkü Ocakları, Ankara Güven Parkta bombalı saldırı sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımız ve terör olaylarında şehit düşen Asker ve Polislerimiz için Mevlit okuttu.

A+A-

Ocak binasında gerçekleştirilen Mevlit’e çok sayıda Ülkücü katıldı.

“KAOS YARATMAK İSTEYEN GAFİLLER VAR”

 Okunan duaların ardından basın açıklaması yapan Ülkü Ocakları Başkanı  Murat Naci Öncel, 

Uzunca bir süredir ülkemizde kaos ortamı oluşturmak isteyen gafillerin bulunduğunu belirterek, “Malûmunuz olduğu üzere dün (13 Mart 2016) akşam saatlerinde, başkentimiz Ankara’nın kalbi Kızılay Meydanı’nda canlı bomba saldırısı gerçekleştirilmiş ve maalesef  onlarca vatandaşlarımız hayatını kaybetmiş, yaralanmış ve çevredeki araçlar ile işyerleri de ciddi şekilde zarar görmüştür. Evvela bu menfur saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Büyük Türk Milleti’ne başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz. Millet olarak üzüntü ve acı içerisinde müşahede etmekteyiz ki; uzunca bir süredir Ülkemizin ve Milletimizin âli menfaatlerine ipotek koymak isteyen, bölünmez bütünlüğümüze kast eden gafiller, kirli emellerine ulaşmak üzere ahlâki, vicdanî ve hatta insanî hiç bir değer gözetmeksizin alçakça saldırmakta; ülkemiz, her güne kan, gözyaşı ve kaos içinde uyanılan, bombaların patladığı, güvensizlik ve korku ortamının hakim olduğu bir üçüncü dünya ülkesine çevirmeye çalışılmaktadır. Özellikle son yıllarda yaşananlar göz önüne alındığında uluslararası taşeronluk vazifesini üstlenen bölücü örgütün, Ülkemizin Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’nde gerçekleştirdiği zulüm, katliam ve terör ortamını Türkiye geneline yayarak cephesini genişletmeye çalıştığı görülmektedir. Devlet ile paçavra ve paravan bir örgüt arasında âdeta “savaşın yaşandığı” anlayışı oluşturularak Türk Devleti’ne ve Türk Milleti’ne diz çöktürmek istenmektedir” dedi.

“ DEVLET ASLA DİZ ÇÖKMEYECEKTİR!”

Türk milletinin üç-beş soysuza pabuç bırakmayacağını kaydeden Öncel, “Şunun iyi bilinmesini isteriz ki: cennet ülkemizi cehenneme çevirmek isteyenler şüphesiz ki bölücüler ve onların destekçileridir. Ancak bölücü hainlerin bugünkü lojistik ve eylem kabiliyetine sahip olmasının müsebbibi de “çözüm süreci ortamı” ve açılımcı zihniyettir. Türkiye Cumhuriyeti Devletini sadece bir binadan ve bir bayraktan ibaret sanan alçaklar ve iş birlikçileri yeri ve zamanı yeldiğinde Türk Milleti’ nin gücü ve kudretini göreceklerdir. Bağımsızlığı ve istikbali önünde hiçbir engel tanımayan, demirden dağları eriten, aşılamaz denilen surları yıkan bu necip millet, üç beş soysuz şarlatana pabuç bırakacak değildir. Yüce milletimizin kudreti ve birlik beraberliğe olan inancı bir gün mutlaka boynu tasmalı hainleri de, tasmayı elinde tutanları da boğacaktır. Bu ve bunun gibi menfur saldırılar bizleri ve milletimizi asla korku ve infiale sevk etmeyecek, aksine bölücü terör karşısında bilenmemizi ve millet olarak birbirimize daha da sıkı kenetlenmemizi sağlayacaktır. Dualarımız özellikle Güneydoğu’da terörle mücadele eden güvenlik güçlerimizin muzafferiyeti içindir. Ülkü Ocakları olarak Aziz Milletimiz ile omuz omuza, gönül gönüle gerçekleştireceğimiz Kut’lu yürüyüşümüz daim devam edecek ve Devlet Asla Diz Çökmeyecektir!” diye konuştu.  MESUT GÜLER

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.