Denizli Şehidine Ağlıyor...

Denizli Şehidine Ağlıyor...

Denizlili Şehidimiz için taziye mesajı yayınlayanlar

A+A-

Başkan Zolan’dan taziye mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Suriye’de yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı’nda şehit olan Denizlili Uzman Çavuş Emin Güngör için taziye mesajı yayımladı.

 

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’de gerçekleştirdiği Fırat Kalkanı Harekatı’nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Emin Güngör için taziye mesajı yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Cumhuriyeti’nin yurt içinde ve yurt dışında tüm hain terör örgütlerine karşı verdiği mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü söyledi. Devletin bekası için canını hiçe sayarak kahramanca çarpışan tüm vatan evlatlarını saygı ve minnetle andığını kaydeden Başkan Zolan, “Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği için gerek ülkemizde gerekse sınırlarımız dışında menfur terör örgütlerine karşı tek vücut olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Türkiye’yi bölmek için terörü besleyen tüm güçleri lanetleyen Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Ülkemizi Suriye gibi, Irak gibi yapmak istiyorlar. Ama unuttukları şey burası Anadolu. Burası ülkesi için canını hiçe sayan, gözünü kırpmadan şehit olmak için yarışan vatan evlatlarının toprağı. Bizi tuzağa düşürmek isteyenlerin kirli oyunlarına asla gelmeyeceğiz. Bu vatanı böldürmeyeceğiz. Nerede olursa olsun, yurt içinde veya yurt dışında bu kutsal vatanın taşına toprağına göz dikenin gözünü oyacağız.”

 

Türk milletinin şehitlerini her zaman şükran ve minnetle anacağını ifade eden Başkan Zolan, “Aziz milletimizin geleceği için kahramanca mücadele ederken şehit düşen değerli hemşehrimiz Piyade Uzman Çavuş Emin Güngör’e Allah’tan rahmet; ailesine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Denizlimize ve milletimize başsağılığı diliyorum.”

**********

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat KEÇECİ, Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit düşen Emin Güngör için taziye mesajı yayımladı:

 

Keçeci mesajında, “Türk silahlı kuvvetlerinin Suriye'de yürüttüğü Fırat Kalkanı operasyonlarında terör örgütü koyu İslamcı Işid ile girilen çatışmalarda, Emin Güngör evladımızın şehit düştüğünü üzüntüyle öğrendik. Operasyona katılan tüm askerlerimiz, ülkemizi korumak ayrıca PKK terör örgütü ve Suriye uzantıları PYD ile diğer yapıların bölgede terör koridoru oluşturmasına engel olmak için oradalar. Ülkemizin güvenliğini sağlamak ve ülkemize dönük her türlü tehdidi ortadan kaldırmak maksadıyla kahramanca mücadele ederken operasyonda şehit düşen Denizlili evladımız Emin Güngör’e Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dilerim.” dedi.

 

Saygılarımızla,

Denizli Sanayi Odası

***********************

 

GÜRLESİN’DEN TAZİYE MESAJI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Fırat Kalkanı harekatı kapsamında Suriye'nin El Bab kentinde DEAŞ teröristleriyle çatışmada şehit olan piyade uzman çavuş 40 yaşındaki Emin Güngör için mesaj yayınladı. Gürlesin, “Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı diliyorum” dedi.

Fırat Kalkanı harekatı kapsamında Suriye'nin El Bab kentinde DEAŞ teröristleriyle çatışmada Acıpayamlı Piyade Uzman Çavuş Emin Güngör şehit olmuştu. 40 yaşındaki şehidimizin cenazesi Denizli’ye getirildi. Şehit Güngör’ün naaşı, Çarşı Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Acıpayam Garnizon Şehitliği’nde defnedildi. Cenaze törenine de katılan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, şehit Emin Güngör ile ilgili olarak mesaj yayınladı. Türkiye’nin yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine geçit vermediğini belirten Gürlesin, “Türkiye sadece yurt içinde değil bölgede de huzurun sağlanması için terörle mücadele ediyor. Bu uğurda Kahraman askerlerimiz şehadet şerbetini içiyor. Son saldırıda şehit acısı Acıpayam’a düştü. Piyade Uzman Çavuşumuz Emin Güngör bu vatan için canını verdi. Şehit olan kahramanımıza Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine, Acıpayam, Denizli ve Türk halkına da sabırlar diliyorum” dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.