Denizli Özgecan Vahşetine Sessiz kalmadı

Denizli Özgecan Vahşetine Sessiz kalmadı

Denizli halkı da bu vahşete sessiz kalmadı. 7’den 70’e, kadınlı, erkekli binlerce Denizli halkı sokaklara Özgecan için toplanıp, bu vahşeti protesto ettiler.

A+A-

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde bindiği minibüste tecavüze kalkışılıp bıçaklanarak öldürüldükten sonra, cesedi ormanlık alanda yakılan üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan için bütün Türkiye ayağa kalktı. Denizli halkı da bu vahşete sessiz kalmadı. 7’den 70’e, kadınlı, erkekli binlerce Denizli halkı sokaklara Özgecan için toplanıp, bu vahşeti protesto ettiler.

 

Sosyal Medyada haberleşen binlerce Denizli halkı bu gün Özgecan için toplandı ve eylem yaptı. Candoğan Parkında buluşan Denizli halkının ortak acısı Mersinin’in Tarsus İlçesinde tecavüze direndiği için öldürülerek ormanlık alanda vahşice yakılan Özgecan’dı.

 

Candoğan Parkında buluşan binlerce Denizlili alkış ve sloganlarla vahşeti protesto ederek Çınar Meydanında yürüyerek, Denizli Büyükşehir Belediyesi önünde toplandılar. Kadına şiddetin durdurulması ve Özgecan’ın katilleri için gerekli cezai işlemlerin yapılması için eylem yapan Denizliler, “Yasta değil, isyandayız” gibi sloganlar attılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.