Denizli'nin Yeniçeri'si de Aday Adaylığını Açıkladı

Denizli'nin Yeniçeri'si de Aday Adaylığını Açıkladı

7 Haziran Milletvekili genel seçimleri yaklaşırken Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) aday sayısı artıyor.

A+A-

MHP Denizli eski İl Başkanlarından İşadamı Mehmet Fevzi Yeniçeri, parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Yeniçeri’nin açıklamasına, İl Başkanı Yasin Öztürk, MHP 21. Dönem Milletvekilleri Av. Salih Erbeyin ve Ali Keskin,  İlçe başkanları ve kalabalık bir partili topluluğu katıldı.

Partililerin alkışlarıyla kürsüye gelen Mehmet Fevzi Yeniçeri, MHP’nin Türkiye’nin temel harcı olduğunu belirterek, “MHP bin yıllık kardeşliğimizin son umudu, son burcu ve son mevzisidir. Biz de  bölünecek ülke, yıkılacak devlet, parçalanacak vatan yoktur. Biz ülkücüler, ilimizi de töremizi de bozmayacağız, bozmaya çalışanlardan hesap soracağız. İşte bunun için Milletvekili aday adayI oldum” dedi.   

“BU HALK BİZİ ZİRVEYE TAŞIYACAK”

Denizli MHP için tabanı olan, yükselmeye hazır bir potansiyel olduğunu ifade eden Yeniçeri, “Bu ilde yaşayan insanların inandıkları takdirde bizi zirveye taşıyacaklarından eminim. Bize düşen de halkımızın bize inanmasını ve güvenmesini sağlamaktır. Bunun yolu da, bir olduğumuzu  diri olduğumuzu vatandaşlarımıza göstermektir. Bunun için de tüm teşkilat birimlerimizle Denizli’nin her noktasında olacağız. Genel Başkanımızın dediği gibi Türk Milleti Ülkücülerden çıkacak sesi  beklemektedir” diye konuştu.

“ÜLKEMİ VE DENİZLİ’Yİ SEVDİĞİM İÇİN ADAYIM”

Denizli’yi sevdiği için aday adayı olduğunu belirten Yeniçeri, “Ben ülkemi, milletimi, Denizli’yi sevdiğim için aday adayı oldum. Ben Osmanlı’ya heveslenip, kendini padişah havasına sokanlara karşı kazan kaldıran bir Yeniçeri olmak  için aday oldum. Ben bayrağımızı indirtmemek, İnsanlarımızı sindirenlere dur demek için, Korku içinde tedirgin yaşayan Sivil Toplum Kuruluşlarını yeniden ayağa kaldırmak için aday oldum. Ben  en önemlisi bir gün bu dünyadan göçtüğümde başta Başbuğ’um Alpaslan Türkeş’in ve tüm şehitlerimizin yüzüne bakabilmek için sorumluluğumu yerine getirdim, diyebilmek için aday oldum” ifadelerini kullandı.    

ÖZHAN, AFATOĞLU VE BİRTÜRK DE ADAY ADAYLIKLARINI AÇIKLADI

MHP Yeniçeri’nin ardından Yurdahan Özhan, İbrahim Afatoğlu ve Cafer Birtürk de parti binasında düzenledikleri basın toplantısı ile milletvekilliği aday adaylıklarını açıkladılar.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.