Denizli’nin en değerli arazisi Bilal’in vakfına mı gidiyor?

Denizli’nin en değerli arazisi Bilal’in vakfına mı gidiyor?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, PAÜ Mühendislik Fakültesi’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ve Kızı Esra Albayrak’ın yönetiminde olduğu TÜRGEV’e devredileceğini iddia etti.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ve Kızı Esra Albayrak’ın yönetiminde olduğu TÜRGEV’e Denizli’nin en değerli arazilerinden birinin devredileceğini açıkladı.

İşte Öztürk’ün açıklamaları…

25 Aralık yolsuzluk soruşturmaları ile gündeme gelen TÜRGEV şimdi de Denizli’mize mi el attı?

Yönetim kurulunda Sayın Cumhurbaşkanı’mızın çocukları Bilal Erdoğan ve Esra Albayrak’ın bulunduğu vakıf; ülkemizin her yanında Resmi kurum, Belediye ve Üniversitelerin kullanımında olan devlet arazilerini iktidar gücü ile etik olmayan bir şekilde uhdesine toplamaktadır. Diğer vakıflara sağlanmayan kolaylıklar Cumhurbaşkanı’mızın hamiliğini yaptığı vakfa kapalı kapılar ardında sağlanmaktadır. Bu vakfın yönetim kurulunda Cumhurbaşkanı’nın çocukları olmasa idi bu kadar hızlı ve aktif olabilir miydi ?

2012 yılından sonra isim ve yönetim kadrosunu değiştiren vakıfa bağış yapmak için işadamları, arazi tahsisinde bulunmak için Rektör, Vali ve iktidar belediyeleri adeta birbirleriyle yarışmışlardır. Daha önce Çanakkale, Sakarya, Konya, Malatya, Antalya, Gaziantep ve İstanbul’da benzer konularda kamuoyuna gündem olan vakıf şimdi de Milli Emlak’a ait görünen kullanım hakkı Pamukkale Üniversitesi’ne tahsisli vatandaşımızın “UÇAKLI FAKÜLTE” diye bildiği şehrimizin en güzide ve arsa değeri en yüksek yerlerinden olan şahsımın da okuduğu okulumuza mı el attı?

Okulum Rektörlük seçimlerinden sonra Rektör ataması esnasında pazarlık unsuru mu oldu?

Protokol görüşmeleri seçimler ve vakfın geçmişindeki tescilli durumundan dolayı mı gizli yürütülmektedir?

Protokol yapılıp devir işlemleri sadece Milli Emlak Müdürlüğü’nün çalışması ve bakanlık onayına mı kaldı?

İnşallah Üniversite arazisinden sonra GOCA MEKTEP’e el atmazlar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.