Denizli Milli İttifak Aday Tanıtım Şöleni

Denizli Milli İttifak Aday Tanıtım Şöleni

Seçimlere birlikte girecek olan Büyük Birlik Partisi İle Saadet Partisinin Milli İttifakı adaylarını tanıttı

A+A-

BPP İle SP’nin Milli İttifak’ın Milletvekilleri adayları Denizli’nin Merkez Spor Salonunda yapılan bir şölenle tanıtıldı.BBP’nin Genel Başkan Yardımcısı Üzeyir Tunç’unda katıldığı tanıtım şöleninde sanatçı Hasan Sağındık ve Fatih Koç seyircilere neşeli dakikalar yaşattı.Milli İttifakın milletvekili adaylarıda hazır bulundu.

SP ile BBP'nin oluşturduğu Milli İttifak, Denizli’de düzenlediği şölenle adaylarını tanıttı. Merkez Kapalı Spor Salonu’ndaki tanıtımda konuşan Denizli 1. sıra adayı Mehmet Efe, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybeci’nin asgari ücret yüksek olursa fabrikaların batacağı, işletmelerin kapanacağı şeklindeki açıklamalarına tepki gösterdi.

 

Efe, "Asgari ücretli, 2002’de maaşıyla 10.2 çeyrek altın alıyordu. Şimdi 4.5 çeyrek altın alabiliyor. Dolayısıyla bu hükümet döneminde işçilerin kazancı düşmüştür. Üç Y ile mücadele edeceğiz diye iktidara gelen hükümet döneminde halkımız yokluğu, yolsuzluğu daha fazla hissetmiştir." dedi. Konuşmaların ardından partililer, bayraklarıyla Delikliçınar Meydanı'na kadar yürüyerek slogan attı.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.