Denizli MHP'de Sular Durulmuyor!

Denizli MHP'de Sular Durulmuyor!

Buldan MHP İlçe Başkanı,Denizli'de sosyal medyada gelen olaylara çok sert tepki gösterdi

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi’nde(MHP) 20 kişinin kesin ihraç talebiyle disdipline sevkedilmelerine tepkiler büyüyor.

MHP Buldan İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul, il teşkilatının ihraç talebini şaşkınlıkla karşıladıklarını, belirterek, “Mevcut il başkanının  ihraç gerekçeleri içinde FETÖ/PDY soruşturması gibi camiamızı bu alçak terör örgütü ile bağdaştırması şaşkınlığımızı bir kat daha arttırmıştır” dedi.

“ÜLKÜCÜDEN FETÖ’CÜ OLMAZ”

“Ülkücü’den Fetö olmaz, vatan haini çıkmaz”diyen Tuğrul,  “Dokuz ışığımızın bir maddesi de hürriyetçilik ve şahsiyetçiliktir. 30.09.2016 Cuma günü yerel Basından ve Sosyal Medyadan aldığımız, Denizli Teşkilatındaki ihraç haberlerini şaşkınlıkla karşıladık ve akabinde İl Başkanının ihraç gerekçeleri içinde FETÖ/PDY soruşturması gibi camiamızı bu alçak terör örgütü ile bağdaştırması şaşkınlığımızı bir kat daha arttırmıştır. Ülkücüden Fetöcü olmaz, vatan haini hiç olmaz. Ülkücü; İslam’ı hayat nizamı olarak seçen,bu nizamı tavizsiz bir şekilde yaşayandır.Türk olmanın gururunu,İslam Fazileti ile birleştiren Türk-İslam Ülküsünü yaşayandır. Günübirlik menfaatleri aşarak,geleceği görebilen ve sonrası için hazırlık yapandır,Kimi zaman Derviş,Yunus,kimi zaman Yavuz,Kimi zaman surlarda üç Hilali elinde Ulubatlı Hasan’dır. Ben’i aşarak biz’i hisseden,biz diyerek kendi nefsini kör kuyulara atandır.Kimi yerde Kerkük,Bişkek,Bakü,Doğu Türkistan,Kimi yerde Kıbrıs,Kırım,Kazak,Kırgız velhasıl kocaman bir Vatandır. Bir tek Vatan haini değildir. Bu Ülküdaşlarımızın hepsinin bu davaya hizmetlerini yok sayamayız. Kolay olan bozmaktır.Burada Büyüklere düşen yapıcılıktır.Bizler daha kaç parça olacağız,ihraçlar çözüm değildir.Çözüm zor olanı yapıp tüm parçaları bir araya getirmektir. Büyüklük buradadır. İdarecilik buradadır. Liderlik buradadır” dedi.

“KARARI GÖZDEN GEÇİRİN”

İhraç talebinin yeniden gözden geçirilmesini isteyen Tuğrul şunları söyledi: “1 Kasım Seçimleri sonrası oluşan olumsuz havayı gidermek adına Buldan MHP İlçe teşkilatı olarak tüm gayretimizle ayakta kalmaya devam ettik, yılmadık, yıkılmadık, her türlü zorluğa göğüs gerdik, bu mücadeleyi de tabanımız karşılıksız bırakmadı, hep bizimle oldu.İhraç Listesinde ismini üzüntü ile okuduğumuz Temel Başbuğ Buldan siyasetinde kilit taşıdır. 1999 yılında Üç Hilalli Bayrağımızı Buldan Belediye burçlarına dikilmesinde inkar edilmeyecek katkısı vardır, aldığı bu görevi de Ülkücü Camiaya yakışır bir şekilde 2 dönem sürdürmüş,bu dönemde yetişen yeni nesillere davranışı,duruşu ve yaşam tarzı ile örnek olmuştur.Ömrü boyunca çizgisinde bir kırıklık yaşanmamıştır. Bazılarınca suç telakki edilen (Bu davranışı MHP Buldan İlçe Başkanı olarak ben de yerine getirdim.)Tüm kardeş kuruluşlarımız Mahalle ve köy temsilcilerimiz ve tabanımız ile yapmış olduğumuz istişareler sonucu Partimizin Anayasası olan Tüzüğümüze uygun olarak şucu, bucu olmadan değişimin tabanımıza tekrar hareket ve heyecan getireceğine kanaat getirdiğimiz için imza vermekti.Bazılarınca bu davranış suçsa biz bu davranışta bulunduk.Bu davranış biçimi rahmetli Başbuğumuz Alpaslan Türkeş’in bize öğrettiği Dokuz Işık Doktirinindeki Hürriyetçilik ve Şahsiyetçilik değil midir?Atam Oğuzhan’ın,“Oğlum,Devlet dediğin Ocağındır.Ocağın temelinde Ana Baba şefkati olmazsa sıcağının buz gibi eseceğine inan, Ocağı alevleyen ateş ,anne babanın yüreğinin sıcaklığından gelmezse çok soğuk ayaza, kışın soğuk günlerindeki kalın buza dönüşebileceğini bil.”Atam Oğuzhan’ın hayat düsturu olarak ortaya koyduğu öğütlerinden yola çıkarsak,Biz Ülkücülerin Ocağının MHP olduğu,Genel Merkez Şefkatinin olmadığı ortamda sıcağın buz gibi eseceği, yuvası güzel ve sıcak olanın çatısının altında huzur olduğu hepimizin malumudur.Hatanın neresinden dönülürse kardır.Denizlİ MHP’de iğrenç FETÖ/PDY yaklaşımıyla kesin ihraç istemi doğrultusunda disipline sevk edilen tüm Arkadaşlarımızın bu ÜLKÜ’ye ve bu ÜLKE’ye karşılıksız bağlı olduklarına inanıyor ve bu kararın tekrar gözden geçirilmesini ümit ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.