Denizli Merkezefendi'de Korkutan Yangın

Denizli Merkezefendi'de Korkutan Yangın

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde metruk bir binada çıkan yangın yaklaşık 1 saat süren çabanın ardından güçlükle söndürüldü.

A+A-

Yangın, öğle saatlerinde Merkezefendi ilçesinin Değirmenönü Mahallesi'nde meydana geldi. Yıllardır boş bir şekilde duran ve kimsenin yaşamadığı bir evde öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın bir anda bütün evi sararken, yangını görenler durumu Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerine bildirdi. Polis ekipleriyle birlikte 3 itfaiye aracı yangın yerine gelerek duruma müdahale etti. Özellikle çatı bölgesindeki alevleri söndürmek için uzun süre çaba harcayan ekipler, zaman zaman evin dışına taşmaya başlayan alevlere de anında müdahale ederek yangının büyümesini engelledi. Polis ekipleri de bölgede güvenlik önlemlerini alırken, yangın yaklaşık 1 saat süren çabanın ardından söndürüldü.

 

Bölgedeki boş evlere madde bağımlısı kişilerin dadandığını belirten bir vatandaş, "Burada daha önce de araçları yakmışlardı. Madde bağımlısı kişiler bu bölgeye geliyor ve yakıyorlar. 20 kişi bu evlere girerek madde kullanıyorlar. İlgililerin bu konuyu çözmesini istiyoruz" dedi.

 

Yangınla ilgili soruşturma başlatılırken, çıkış sebebi araştırılıyor

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.