Denizli'li Ülkücüler Dağa Çıktı!

Denizli'li Ülkücüler Dağa Çıktı!

Denizli Ülkü Ocakları tarafından Sahur proğramı düzenlendi.

A+A-

Honaz Milli Parkının zirvesinde gerçekleştirilen Sahur etkinliğine, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, MHP 21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin, Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen, TÜRKAV Başkanı Ahmet Aykol ve çok sayıda Ülkücü genç katıldı.

“KATILIMCILARA TEŞEKKÜR”

Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen, yaptığı konuşmada, sahur programına katılanlara teşekkür etti. Ülgen, “Gecenin bu vaktinde sizleri uzun konuşarak sıkmak istemiyorum. Etkinliğimize katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, hepinizden Allah razı olsun. Sevgili Peygamberimiz(s.a.v)’in buyurduğu gibi, başı rahmet, ortası mağfiret olan Ramazan Ayı’nın başta esir Türkler ve Müslümanlar olmak üzere Türk İslam coğrafyasına huzur ve barış getirmesini temenni ediyor, bu mübarek ayın sonunun tüm Müslümanlar için cehennemden kurtuluş olmasını Yüce Allah(c.c.)’tan niyaz ediyorum. Rabb’im iftar ve sahur sofralarımızı bereketli  kılsın, yapacağımız ibadetleri, tutacağımız oruçları kabul etsin” dedi.

ÖZTÜRK’TEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

MHP İl Başkanı Yasin Öztürk de  yaptığı konuşmada,  ”Düzenlediği bu etkinlikte bizi bir araya getiren Ocak başkanımıza teşekkür ediyorum.  Birlik ve beraberlik içinde, kişisel hırsların ve nefsimizin esiri olmadan, davamız için, ülkemiz için Büyük Türk Milletinin ilelebet payidar olması için; Allah (C.C.) rızası için canla başla çalışmak her vatanseverin görevidir. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece  üstesinden gelemeyeceğimiz zorluk yoktur.  Verilen bu sahur yemeği birliğimiz ve dirliğimizi inşallah daha da güçlü kılacaktır” diye konuştu.

“İKİ GÜNÜ EŞİT OLAN ZİYANDADIR”

MHP 21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin ise sahur etkinliğinin düzenlenmesinde emeği geçen ve katkı koyanlara teşekkür etti. Erbeyin, “Peygamber Efendimizin “İki günü eşit olan ziyandadır.” Hadis-i şeriflerinden hareketle her gün bir öncekinde daha fazla çalışmalıyız. Çünkü yolumuz uzun ve çetindir. Durmaya ve dinlenmeye vaktimiz yoktur. Gençliğimizi istismar etmeye çalışan, kendi hain emelleri doğrultusunda kullanmaya çalışan hiçbir yapıya veya gruba fırsat vermemeliyiz.  Bizi bu nezih etkinlikte bir araya getiren Ocak Başkanımıza, İl Başkanımıza emeği geçen kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Ramazan ayı şahsımız, ailemiz, milletimiz, bütün Türk- İslam alemi ve insanlık için hayırlar, huzur ve barış getirmesini ve insanlığı manevi yönden yüceltmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı. MESUT GÜLER

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.