Denizli kadın kolları başkanı da görevden alındı

Denizli kadın kolları başkanı da görevden alındı

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezinin değişim isteyen partililere yönelik başlattığı kıyım devam ediyor.

A+A-

MHP’de Yasin Öztürk’ün görevden alınmasının ardından Kadın Kolları Denizli İl Başkanı Nihan Özden’in de görevine son verildi.

MHP’li Özden, yaptığı yazılı açıklamada, MHP Kadın Kolları Koordinatörü Nevin Taşlıçay’ın kendisini telefonla arayarak görevine son verildiğini bildirdiğini söyledi. 

Görev yaptığı süre içerisinde bir çok etkinliğe imza attıklarını belirten Özden, “Göreve geldiğim 9 Mart 2015 tarihinden itibaren Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl teşkilatında dağılma süreci yaşayan ve az sayıda olan bayan arkadaşlarımızı bir araya getirip kadın kollarının yeniden yapılanmasını oluşturmaya çalıştım. İl Yönetimi ile Denizlinin hemen hemen tüm ilçelerimizin  atamalarımızı  gerçekleştirerek ilçe kadın kollarımızı aktif bir şekilde siyasete kazandırdık.Haziran ve Kasım ayında yapılan milletvekili seçimlerinde il ve ilçe kadın kolları olarak ön safhalarda yerlerimizi aldık ve gece gündüz çocuklarımızdan ve eşlerimizden fedakarlık göstererek partimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık.İl başkanımız Yasin Öztürk ve ilçe başkanlarımızın desteği ile birçok önemli organizasyon ve etkinlikte  yer aldık. 27.02.2016 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Koordinatörü Nevin Taşlıçay Başkanımız  ile  yaptığımız telefon  görüşmemizde kapatılan Denizli il teşkilatı ile beraber İl Kadın Kolları teşkilatının da görevinin sonlandırıldığı tarafıma bildirildi” dedi.

TEŞEKKÜRLER

Görev yaptığı sürte içerisinde kendisine destek olan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür eden Özden, şöyle konuştu: “Göreve gelmemi ve Kadın kollarımızın oluşturulmasında çok büyük emeği olan   Yasin Öztürk Başkanıma, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Koordinatörü Nevin Taşlıçay Başkanıma, bana desteğini esirgemeyen Genel Başkan Yardımcımız Emin Haluk Ayhan’a,  il ve ilçe kadın kollarında sadece vatan, bayrak aşkı için canla başla  hiç şikayet etmeden çalışan bayan kardeşlerime, yol arkadaşlarıma, gerek tüm il , ilçe teşkilatlarında çalışan  maddi manevi davamızı destekleyen kardeşlerime,ağabeylerime , ablalarıma, Asenalarımıza , Bozkurtlarımıza ve  son olarak bizi evlerinde misafir eden  değerli halkımıza şükranlarımı sunarım. 25.Şubat.2016 tarihinde Denizli İlimizi ziyaret eden Sn. Genel Başkan Adayımız Meral Akşener’e vatandaşlarımızın teveccühü değişim isteğinin taban hareketine dönüştüğünün göstergesidir. Bir bayan olarak ablamızın bizleri taltif etmesi şahsımı ve ekip arkadaşlarımı ayrıca onurlandırmıştır. Bugünkü süreçte Genel Merkezimizin tavsiye ve kararı doğrultusunda atama ile gelen il başkanı ve yönetim kuruluna da Allah kolaylık versin derim.

Rahmetli  Başbuğ’umuz Alparslan Türkeş’in dediği gibi; Ülkücünün idealleri yıldızlar gibidir. Onlara bakarak yön tayin ederler. Ülkücü irade idealleri doğrultusunda gereken kararı verecektir.  Biz ülkücülerin Cihandır Eşiğimiz, Ocaktır  Beşiğimiz, Dokuzdur Işığımız.”

MESUT GÜLER

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.