Denizli İlçelerinde Sağlık Skandalları Bitmiyor!

Denizli İlçelerinde Sağlık Skandalları Bitmiyor!

Denizli ve özellikle ilçelerinde sağlık alanında skandallar durmuyor.Çameli ilçesinin tek uzman doktoru da istifa etti.

A+A-

Denizli Çameli de uzun süredir  görev yapan Uzm. Dr. Hakan Bilgiç’in istifa ettiği bilgisi üzerine vatandaşlardan büyük tepki geldi. Vatandaşlardan gazetemize şikayet telefonları yağıyor. Uzm. Dr. Hakan Bilgiç istediklerinde ulaşabildikleri ilçede kalan tek uzman doktordu, gece gündüz Dr. Hakan bey evladımız sağolsun bizim sağlık güvencemizdi diye sıkıntılarını dile getirdiler. Uzm. Dr. Hakan Bilgiç’in hem uzman doktor hem idareci olarak ilçeye katkısı büyüktü, ayrıldıktan sonra Denizli de bir sağlık ocağında çalışacağı haberini aldık fakat teyit edemedik keşke gitmeseydi çok memnunduk diye dile getirdiler.

Çameli de vatandaş Sağlık Bakanlığının yaptığı yatırımları ve modern hastaneyi taktirle karşılıyor. Özellikle ilimizde yapılan bu güzel çalışmalar için gerek sağlık bakanlığına, gerek ilimizin Bakan ve milletvekillerine gayretleri için çok teşekkür ediyorlar, yapılan çalışmaların memnuniyetini  taşıyorlar. Fakat ildeki hastanelerden sorumlu  yöneticilerinin bu konuları çözemediği ve bu konuda başarılı olamadığı, yol katedemediği konusundan da şikayetçiler.

Çameli ilçesi bilindiği gibi Denizli’nin il merkezine en uzak ilçesidir. Çameli’nin yolununda özellikle kış aylarında meşakkatli olması sebebiyle özellikle hastalar için uzun ve güç bir mesafedir.

Hastalar, uzman doktorların bu ilçede kalmadığından ve gece olunca acil bir durumda bu ilçede işlerinin çözülemeyip il merkezindeki hastanelere gitmek zorunda kaldıklarını ve rahatsızlıklarını artık dillendiriyorlar.

İlçeye gelen hekimlerin  mesai biter bitmez hatta bazen bitmeden erkenden ilçeyi araçlarına binip terk ettiği ve koca ilçenin uzman doktorsuz kaldığı konusu araştırılıp çözüme kavuşturulmalıdır.

Bu nedenle bu konuların üzerine bir an önce eğilinmelive Denizli Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğindeki ilgililer tarafından çözüme kavuşturulmalıdır.

YARIN ÇAL İLÇEMİZDEKİ SKANDALI YAZACAĞIZ...

AKİSHABER ÖZEL

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.