Denizli Hal Kavşağında Feci Kaza 3'ü Ağır 4 Yaralı

Denizli Hal Kavşağında Feci Kaza 3'ü Ağır 4 Yaralı

Denizli-İzmir Karayolu üzeri Hal Kavşağı olarak bilinen noktada meydana gelen trafik kazasında 3’ü ağır 4 kişi yaralandı.

A+A-

İddiaya göre, Denizli istikametinden İzmir istikametine gitmekte olan bir otomobil, Hal kavşağı olarak bilinen noktaya geldiğinde sola dönüp Hal tarafına gitmek için yavaşladı. Tam bu esnada arkadan gelen bir başka otomobil, dönüş yapmak isteyen araca hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil refüje çıktı ve direğe çarparak durabildi. Bir anlık dikkatsizlik sonucu meydana gelen kaza da yan tarafta bekleme yapan midibüs’te zarar gördü.  Kaza sonrası otomobillerde bulunan 4 kişi yaralandı. Kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı. Hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta sıkışan vatandaşları çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri yaralı 4 vatandaşımıza ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.

 

HASAR GÖREN ARAÇ SAYISI DAHA FAZLA OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI!

 

Kaza sonrası yapılan incelemelerde hasar alan araç sayısının daha fazla olduğu iddia edildi. Yapılan iddiaya göre, 1 Tır, 1 Midibüs, 3 Otomobil meydana gelen trafik kazasında hasar aldı. 2 otomobil kullanılmaz hale gelirken, diğer araçlarda maddi hasar oluştuğu iddia edildi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.