Denizli Gökkuşağı Renklerine Büründü

Denizli Gökkuşağı Renklerine Büründü

Park, meydan, kavşak ve yol kenarlarını başta lale olmak üzere mevsimlik çiçeklerle donatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, kenti gökkuşağı renklerine bürüdü. Kartpostallık manzaraya bürünen Denizli'deki yeşil alanlar izlenmesine doyum olmaz bir hal aldı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin kentin dört bir tarafına diktiği çiçekler baharın kendini hissettirmesiyle birlikte açtı. Park ve yeşil alan yatırımlarıyla büyük bir başarı yakalayarak kişi başı yeşil alan miktarında Avrupa’daki birçok şehri geride bırakan Denizli Büyükşehir Belediyesi, baharın kendini hissettirmesi ile birlikte Denizli’yi gökkuşağı renklerine bürüdü. Park, meydan, kavşak ve yol kenarlarına ekilen lale, menekşe, sümbül, nergis ve diğer mevsimlik çiçekler rengarenk görüntüleriyle izlenmesi doyulmaz manzaralar oluşturdu. Özellikle laleler kenti adeta gökkuşağı renklerine bürürken, şehrin birçok noktasına ekilen çiçekler Denizli'yi cennet bahçesine çevirdi. Kartpostallık manzaraya bürünen Denizli'deki yeşil alanlar izlenmesine doyum olmaz bir hal aldı.

 

Denizli örnek olmaya devam edecek

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi’nin park, meydan, vadi ve yeşil alan çalışmalarıyla Türkiye’ye örnek olduğunu belirterek, kişi başına 13 metrekare yeşil alan düştüğünü, bu rakamın Avrupa’da birçok şehri geride bıraktığını söyledi. Doğayı ve yeşili koruyarak, insanlarla buluşturmak adına birçok proje hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Zolan, “Denizlimiz havasıyla, suyuyla, doğasıyla, yeşil alanlarıyla ve tüm güzellikleriyle örnek olmaya devam edecek” dedi.

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.