Denizli Final'in Hızına Yetişilmiyor!

Denizli Final'in Hızına Yetişilmiyor!

Denizli Final Okulları Yabancı Dil Zümresi’nin bu yıl 3.sünü düzenlediği ‘’Spelling Bee’’ yarışması velilerin de katılımıyla geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

A+A-

FİNAL OKULLARI ETKİNLİKLERE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Denizli Final Okulları Yabancı Dil Zümresi’nin bu yıl 3.sünü düzenlediği ‘’Spelling Bee’’ yarışması velilerin de katılımıyla geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. 2-3 ve 4. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen yarışmada; öğrencilerin yabancı dil eğitiminde kelimeleri doğru algılayıp onları söyleyebilme yeteneğini geliştirerek kendilerini daha rahat ifade etmeleri, kelimeleri doğru telaffuz etme, topluluk önünde rahat, akıcı ve etkili bir şekilde konuşabilme yeteneğinin kazandırılması hedefleniyor.

Bireysel olarak yarışan öğrencilerden; 2-B sınıfından Yağız Tonbul , 3-A sınıfından Umut Deniz Başaran ve 4-A sınıfından Elif Yağmur Noyın yarışmayı 1. olarak tamamladı.

Okul müdürü İpek Pulat Dönmez’den tempolu alkışlar eşliğinde madalyalarını alan öğrenciler çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Dönmez, başta bu kadar kısa bir süre zarfında böylesine başarılı performanslar sergileyen öğrencilere ve onları sabırla bu güne hazırlayan öğretmenlerine, desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen velilere teşekkürlerini sundu.




 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.