Denizli Final'de 23 Nisan Coşkusu

Denizli Final'de 23 Nisan Coşkusu

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘’ Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir.’’ 

A+A-

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘’ Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir.’’  diyerek 23 Nisan 1920’de açtığı TBMM’nin kuruluş yıldönümü ve dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Denizli Final Okulları öğrencileri bir dizi etkinlik hazırladı. Doğan Cüceloğlu Konferans Salonu’nda düzenlenen törende Anaokulu ve İlkokul öğrencilerinin sahnelediği etkinliklerle coşku dolu anlar yaşandı.

İlköğretim müdürü İpek Pulat Dönmez’in günün anlam ve önemini anlatan duygu yüklü konuşması ile başlayan tören, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin saygıyla anılmasının ardından hep bir ağızdan okunan İstiklal Marşı ile devam etti.

Miniklerin seslendirdiği şiirler,  23 Nisan için hazırladıkları tiyatro ve dans gösterileri ile daha da zenginleşen etkinlik;  Minikler ve Barış Çocukları Korosu’nun seslendirdiği şarkılarla devam etti. Gece;  çocuklarını sevinç, heyecan ve gurur dolu gözlerle izleyen velilerin coşkulu alkışları eşliğinde okunan 10.yıl marşıyla sona erdi. Program sonunda söz alan okul kurucu müdürü Sadi ÖZTEKİN ’’Final Okulları her yaştan öğrencileriyle müthiş işler yapmaya devam ediyor. Bugün de burada minik çocuklarımızı, onları yetiştiren ailelerini ve onları eğiten çok değerli öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. İnanıyorum ki bu çocuklarımız ileride çok iyi yerlerde olacaklar. Onlarla gurur duyuyor ve başarılarının devamını diliyorum.’’dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.