Denizli Emniyeti Uyuşturucuya Geçit Vermedi

Denizli Emniyeti Uyuşturucuya Geçit Vermedi

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince il genelinde uyuşturucu ticareti yapan şahısların tespit edilerek yakalandı.

A+A-

Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yurt dışından ilimize kargo aracılığı ile yüklü miktarda uyuşturucu madde gönderileceği yönünde bilgi alması üzerine hemen harekete geçti. Yapılan titiz ve dikkatli çalışmalar sonrasında uyuşturucu maddenin Hollanda ülkesinden geleceği kargo tespit edildi. Kargoya gelen paketler üzerinde uyuşturucu madde arama köpeğinin bir paket üzerinde tepki vermesi üzerine paket açılarak içerisindeki uyuşturucu maddeye el konuldu. Ispara Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile yapılan koordineli çalışmalar sonucunda şüpheli şahıslar Isparta ilinde yakalandı.

Ayrıca uyuşturucu ile mücadele ekipleri tarafından yapılan diğer çalışmalarda uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların torba evi olarak kullandıkları ikametler tespit edildi. Uyuşturucu madde satışı yapılan evlerden çıkan şahıslar kıskıvrak yakalandı ve ikametlere operasyon düzenlendi. Yapılan ani baskınlar sonucunda çok sayıda uyuşturucu maddeye el konuldu.

Yapılan aramalar neticesinde yaklaşık 4.000 adet ecstasy hap, 330 gram Sentetik Kannabinoid maddesi , 6 gram eroin maddesi ele geçirildi.

Uyuşturucu ile mücadele ekiplerinin yaptıkları başarılı operasyonlar sonucunda 11 şüpheli şahıs yakalandı.Yakalanan 11 şahıstan 7’si çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandı.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.