Denizli'de Üst Yapıda Çalışmalar Başlıyor

Denizli'de Üst Yapıda Çalışmalar Başlıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezinde hayata geçirdiği alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapıda da çalışmalar başlıyor.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezinde hayata geçirdiği alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapıda da çalışmalar başlıyor.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 3 ayrı proje ile kent merkezindeki Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, İncilipınar, Siteler, Muratdede, İlbade, Akkonak ve Karaman Mahallelerinde hayata geçirdiği alt yapı hamlesi tamamlanırken, üst yapı çalışmaları başlıyor. Üst yapıda gerçekleştirilecek dev hamle 7 ayrı etap olarak planlanırken, bu kapsamda ilk başlangıç Ulus Caddesi'nde yapılacak. 12 Haziran 2017 Pazartesi günü Denizli'nin en yoğun güzergahlarından biri olan Ulus Caddesi'nde başlayacak üst yapı çalışmaları ile alt yapısı tamamlanan mahalleler yoluyla, kaldırımıyla baştan aşağı yenilenecek, eskiye dair hiçbir şey kalmayacak.

 

Ulus Caddesi tek yönlü trafiğe kapatılacak

 

Pazartesi günü başlayacak çalışma sırasında Ulus Caddesi'nin Fevzi Çakmak Bulvarı'ndan Çamlık Bulvarı gidiş istikameti trafiğe kapatılacak olup, trafik akışı Çamlık Bulvarı'ndan Fevzi Çakmak Bulvarı gidiş istikametinde çift yönlü olarak sağlanacak. Güzergah üzerinde bulunan Tokat Caddesi, Bursa Caddesi ve Doğan Demircioğlu Caddesi kesişimlerinde bulunan kavşaklar kullanıma açık olup bu kavşaklar haricinde Ulus Caddesi'ne bağlanan cadde ve sokakların bağlantıları kapalı olacak.

 

Zolan: "Eski olan ne varsa kaldırıyoruz"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, üst yapıda ilk kazmayı Ulus Caddesi'ne vurarak başlayacaklarını belirterek, "Pazartesi günü saat 11.00'den itibaren Ulus Caddesi'nin bir kısmından başlayarak trafiği de en az şekilde etkileyecek biçimde çalışmalara başlayacağız. Eski olan ne varsa kaldırıyoruz. Kaldırımları ve asfaltları baştan aşağı yenileyeceğiz" dedi. Ulus Caddesi'nin altyapı anlamında eksiksiz bir cadde olduğunu kaydeden Başkan Zolan, "Yol üzerindeki elektrik hatlarını da yerin altına alarak Ulus Caddesi'ni Denizli'nin en nezih, en güzel caddelerinden birisi haline getireceğiz. Aynı İstiklal Caddesi, Atatürk Caddesi, Lise Caddesi ve Gazi Bulvarı gibi Ulus Caddesi de Denizli'ye hizmet verecek. Bununla birlikte altyapısı biten diğer cadde ve sokaklarımızda da üstyapı çalışmalarımız başlayacak. İlk olarak en yoğun kullanılan ve vatandaşlarımızın en çok talepte bulunduğu Ulus Caddesi'nden başlamak istedik" diye konuştu.

 

Başkan Osman Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

 

"Merkezefendi ilçemizdeki Muratdede, İlbade, Akkonak ve Karaman Mahallelerinde yapacağımız üst yapı çalışmalarını ise Merkezefendi Belediyemiz ile birlikte yaptığımız ihale ile hayata geçireceğiz. Bu mahallelerimizde cadde ve sokaklarımızı yoluyla, kaldırımıyla baştan aşağı yenileyeceğiz. Ben emek veren, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

"Geleceğimize yatırım yapıyoruz"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'de hayata geçirdikleri tüm alt yapı çalışmalarının asırlık olduğunu belirterek, "Biz geleceğimize yatırım yapıyoruz. Daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam için bu yatırımları gerçekleştirmemiz gerekiyor. İnşallah bu nesil alt yapısını tamamladığımız bölgelerde bir daha alt yapı inşaatı görmeyecek." Alt yapının zor ancak kalıcı işler olduğunu belirten Başkan Zolan, "Biz hiçbir şey yapmadan günü kurtarmayı tercih ederek göz de boyayabilirdik. Ancak kendi ikbalimizi bir kenara bırakarak Denizli'nin geleceği için elimizi taşın altına koyduk ve alt yapımızı tamamladık. Şehrimizin gelecek 100 yılına hizmet verecek bu alt yapı, yapacağımız üst yapı ile taçlanacak. Denizlimizin güzelliklerine güzellikler katmaya devam edeceğiz. Geleceğe daha güvenle bakacağız. Ben bu süreçte destekleriyle bize güç veren ve sabır gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.