Denizli'de Skandal Yurt Görüntüleri Ortaya Çıktı

Denizli'de Skandal Yurt Görüntüleri Ortaya Çıktı

Denizli yetiştirme yurdunda skandal dayak görüntüleri ortaya çıktı. CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar ulaştığı görüntüleri basınla paylaştı.

A+A-

İki görevlinin engelli olduğu iddia edilen çocuğu darp etmesi Denizli gündemine bomba gibi düştü.

Edinilen bilgiye göre, olay Denizli yetiştirme yurdu yemekhanesinde meydana geldi. Skandal görüntülerde yemekhanede yemek yiyen çocuğa önce erkek olan görevli kulağından uzun süre çekerek onu azarlıyor. Daha sonra başka bir kadın görevlinin yemekhaneye girerek çocuğu kolundan tutarak hırpalıyor daha sonra yemek tepsini üstüne dökmesi saniye saniye amatör kamera tarafından görüntüleniyor. CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar'ın İl Binasında basın ile paylaştığı bu görüntüler Denizli gündemini uzun süre meşgul edeceği benziyor.

Teoman Sancar olay görüntüleri basına göstererek Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a ağır sözlerle yüklendi. Denizli'de yaşanan yurtta yaşayan çocuğun nasıl tartaklandığını videoyla gösteren Sancar, "Sayın Bakan şimdi size kendi ilinizdeki bir yurtta yaşayan çocuğumuzun nasıl tartaklandığını nasıl itilip kakıldığını, nasıl suratına tabakların çarpıldığını, nasıl üzerine yemeklerin döküldüğünü gösteriyoruz. Her söyleminde sıfır tolerans diyen Sayın Bakan, eğer sizin kendi ilinizdeki yurtta bunlar yaşanıyorsa  ülkemdeki yurtlarda yaşayan çocuklarımızın vay haline!!! Şimdi sizlere soruyoruz, kendi çocuğunuza birisi bir tane fiske vursa razı gelir misiniz !!! Sizlere soruyoruz, kendi evladınıza birisi gelip boğazını sıksa gailesizce seyredebilir misiniz !!! Sizlere soruyoruz, kendi çocuğunuzun suratına birisi yemek tabağını fırlatsa öylece bakabilir misiniz!!! Sizlere soruyoruz,şu muameleyi yaşayan çocuk kendi çocuğunuz olsa orada bu çileyi çekerken, bu işkenceyi yaşarken, ağlayarak uyurken, siz evde huzurla uyuyabilir misiniz?" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.