Denizli'de Kasa Hırsızlarını Çalışanlar Fark Edince...

Denizli'de Kasa Hırsızlarını Çalışanlar Fark Edince...

DENİZLİ'deki bir tekstil firmasına polis olduklarını söyleyerek girdikten sonra bekçi 26 yaşındaki Selçuk Gökçe'nin ellerini ve gözlerini bağlayan üç kişi, işyerinin kasasını kamyonete yüklemeye çalıştı.

A+A-

Bu sırada çıkan gürültü üzerine bazı vatandaşların sokağa çıkması üzerine tedirgin olan hırsızlar, koşarak olay yerinden kaçtı. Hırsızların kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı.

 

Olay, bugün saat 01.30 sıralarında, Saraylar Mahallesi'ndeki Sembol Ev Tekstil Ürünleri isimli işyerinde meydana geldi. Kimliği belirsiz üç kişi, polis olduklarını söyleyerek Selçuk Gökçe'nin bekçisi olduğu tekstil firmasına geldi. Polis olduklarını söyleyen zanlılar, Gökçe'nin araladığı kapıyı zorlayıp içeri girdi. Etkisiz hale getirilen Gökçe'nin ellerini ve gözlerini bağlayan zanlılar, birinci kattaki çelik kasaya yöneldi. Kasayı açamayınca yanlarında götürmek isteyen zanlılar, anahtarını buldukları işyerine ait kamyonete yüklemeye çalıştı. Bu sırada gürültüyü duyan çevredeki tekstil atölyelerinde çalışanlar, sokağa çıktı. Panik olan zanlılar, kasayı bırakıp koşarak kaçtı. Elleri ve gözü bağlı Gökçe kurtarıldı. İhbar üzerine olay yerine polis, inceleme yaptı.

Hırsızların kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı. İşyerinin güvenlik kamerası görüntülerinin kopyası alındı. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.