Denizli'de haraketli gece

Denizli'de haraketli gece

​Denizli Pamukkale ilçesi Pamukkale Mahallesi’nde dün gece bir eğlence mekanında sebebi henüz belli olmayan nedenden dolayı silahlı çatışma yaşandı.

A+A-


Pamukkale İlçesi'ndeki bir otelin barında, işyeri çalışanlarıyla müşteriler arasında çıkan silahlı kavgada 7 kişi yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. 


Olay, bugün saat 02.00 sıralarında, Pamukkale Mahallesi'ndeki bir otelin barında meydana geldi. Bara müşteri olarak gelen Mehmet K., Adem F., Feyzullah K. ve Servet C., barda garson olarak çalışan Ufuk G.'nin elleri arkada ciddiyetsiz bir şekilde ilgilendiğini öne sürünce tartışma çıktı. Büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Tabanca ve av tüfeğinin kullanıldığı kavgada; müşterilerden Mehmet K., Adem F., Feyzullah K., Servet C. ile garson Nilay A., Sadettin B. ve Hasan Y. çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Denizli Devlet ve Pamukkale Üniversitesi hastanelerine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.