Denizli'de Devlet Bahçeli Rüzgarı Esti ( Fotoğraflı )

Denizli'de Devlet Bahçeli Rüzgarı Esti ( Fotoğraflı )

Seçim mitinglerini Ege Bölgesinde sürdüren Devlet Bahçeli Denizli'den memnun ayrıldı

A+A-

7 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimleri için Denizli'ye gelen Dr.Devlet Bahçeli 29 Ekim bulvarında vatandaşlarla buluştu.10 Mayıs Anneler Günü nünasebetiyle önce anneler gününü kutlayan Bahçeli konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğluna yüklendi.AKP'yi yerden yere vuran Bahçeli özellikle Erdoğan'a yüklendi.Bahçeli çok sert mesajlar verdi.Erdoğan'ın tarafsızlığını yitirdiğini ve dağılmaya başlayan AKP için meydan meydan dolaşıp oy dilendiğini söyledi.Bahçeli.MHP'nin ekonomik ağırlıklı proğramından da başlıklar açıkladı.Saat 15.30 itibarı ile miting alanını yaklaşık 20 bin kişi doldurdu.Konuşması sık sık sloganlarla kesilen Bahçeli Denizli'den memnun ayrıldı...

*******************************

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'ye oy verenlere seslenerek, "Atatürk'ü kurduğu partinin halini görünüz. Alkışçıların düştüğü durumu görüp ibret alınız. Bizimle yürü Denizli, bizimle yürü Türkiye" dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Denizli'de kendisini dinlemeye gelen binlerce kişiye hitap etti. Bahçeli konuşmasında "Erdoğan, sana sesleniyorum; bırak da bizimle göstermelik Başbakan Davutoğlu yarışsın.Bırak da memur Başbakan Davutoğlu cevap versin.Sana ne oluyor, neden kıvranıyor, niçin araya kaynaklık ediyor, hangi maksatla devreye giriyorsun? Sözde de olsa AKP'nin Genel Başkanı bellidir. Siyasi muhatabımız ortadadır" dedi.

 

7 HAZİRAN 2015 SEÇİMLERİ ÖNCESİ TÜM GELİŞMELER

Öğle saatlerinde yaptığı Aydın mitinginin ardından Denizli'ye karayolu ile gelen Devlet Bahçeli mitinge yaklaşık 1 saat geç geldi. Buna rağmen binlerce partili alanı doldururken, bulvarı çevreleyen binalara dev MHP bayraklarının asıldığı görüldü. MHP'nin vaatlerinin sıralandığı dev pankarta ise, 'Vaat değil Devlet sözü' yazılması dikkat çekti. Bahçeli'nin gelişi öncesi MHP'nin Denizli adayları sahneye çıkarak halkı selamladı.

 

2015 SEÇİM SİMÜLASYONU İÇİN TIKLAYIN

Konuşması sık sık 'Devletin başına Devlet gelecek' sloganları ile kesilen Bahçeli, konuşmasında, 13 yıllık iktidarın artık yıprandığını belirterek, şöyle konuştu: "Denizli sorunlarla boğuşurken, Cumhurbaşkanı başkanlık sevdasındadır. Erdoğan, muhalefet partilerine tıpkı AKP Genel Başkanı gibi çatmakta hakaret etmektedir.Oysa ki Cumhurbaşkanı tarafsız olmalıdır. Bu anayasaya göre mecburidir. Erdoğan, devlet imkanları ile kirli kürsülerinden başkanlık propagandası yapıyor. Hukuka kafa tutuyor. Her yerde yalanlarına devam ediyor. Yeni Türkiye olunması için yeni anayasa ve başkanlık sisteminin şart olduğunu söylüyor. Cumhurbaşkanlığı makamını işgal eden bir zihniyet 7 Haziran seçimleri için nasıl oy istemektedir? Denizli Erdoğan'ın taraf tutmasını doğru bulmuyor".

 

'BUNLARIN BAŞINA EBABİL KUŞLARI TAŞ ATSA YERİDİR'

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kur'an-ı Kerim'le ilgili sözlerini de eleştiren Bahçeli, "Erdoğan Kur'an ile büyüdük ve yürüdük diyor. Erdoğan açıklarını manevi sömürü ile kapatıyor. Kur'an ile büyüyen rüşvete çanak tutar mı? Bu rezaletler yaşanır mı? Yüce kitabımız Kur'an müşriklere inen bir tokattır. Kur'an Allah kelamıdır. Müslüman Türk milleti din tacirlerine inanmaz. Erdoğan Kur'an ile büyüdüyse yolsuzlukla küçülmüştür. Erdoğan Kürtçe Kur'an ve Ermenice Kur'an'dan sevinerek bahsetmektedir. Bunların başına ebabil kuşları taş atsa yeridir. İblisin kadrosuna isimlerini yazdırdılar. Haşa, Kürtçe Kur'an ne demektir? Haşa, Ermenice Kur'an ne anlama gelmektedir? Böylesi bir yanlışa, böylesi bir yozlaşmaya, böylesi bir manevi yıkıma, Müslümanım diyen birisinin düşmesi ibretlik olduğu kadar felakettir. Zannederseniz, küfür adım adım ağlarını örmektedir" dedi.

 

' ERDOĞAN, BİZ AHMET DAVUTOĞLU İLE YARIŞIRKEN NEDEN ARAYA KAYNAK YAPIYORSUN'

 

Bu seçimlerde birçok vaatle milletin karşısına çıktıklarını kaydeden Bahçeli sözlerine şöyle devam etti: "Erdoğan'ın milletimize yönelik söz ve taahhüdümüzden gocunması, tahrip etmeye kalkışması demokratik nezaketin, devlet adamlığının hangi sayfasında yazılıdır? Erdoğan, sana sesleniyorum; bırak da bizimle göstermelik Başbakan Davutoğlu yarışsın.Bırak da memur Başbakan Davutoğlu cevap versin.Sana ne oluyor, neden kıvranıyor, niçin araya kaynaklık ediyor, hangi maksatla devreye giriyorsun? Sözde de olsa AKP'nin Genel Başkanı bellidir.Siyasi muhatabımız ortadadır. Sarayda yediğin önünde, yemediğin arkandayken bir şey olmuyor da, emeklilerimiz, asgari ücretle çalışan milyonlar rahata ulaşmak isteyince mi sorun oluyor? Denizlili kardeşlerim, refah düşmanlarını görünüz. Cebinize el uzatan, kesenize dadanan yüzsüzleri tanıyınız."

 

'RÜŞVET YİYENLER İSTİFAYI DÜŞÜNMEDİ'

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun İngiltere seçimlerini örnek göstererek 7 Haziran sonrası seçimi kaybedenler için yeni bir istifa edebiyatına müracaat ettiğini ifade eden Bahçeli, "Aynısını korsan mitingler düzenleyen Erdoğan'da söylemiştir. Yıllardır istifa sakızı çiğneyenlere bakınız ki,rüşvet yediler, istifa etmediler.Yolsuzlukta suçüstü basıldılar, istifayı düşünmediler. Soygun çetesi kurup devletin hazinesini boşalttılar, istifa edecek erdemi göstermediler.Hukuk peşlerine düştü, umursamadılar.Vatan topraklarını bırakarak kaçtılar, bayrağın indirilmesine seyirci kaldılar, şerefli davranıp görevlerinden ayrılmadılar.Mahdumlar malı götürdü, çekinmediler.PKK'ya Türkiye'yi peşkeş çektiler, pazarlık masaları kurdular, nedamet dahi göstermediler.Türk askerine kumpas kurdular, utanmadılar.Genelkurmay başkanlarını terörist ilan ettiler, arlanmadılar.Türk kimliğine karşı hakaret ve hıyanet lobisine ortak oldular, yüzleri kızarmadı.Türklükle karşıma gelmeyin diye seslendiler, İzmir'e gelip tek millet, tek vatan, tek bayrak, tek devlet diyecek kadar siyasi varlıklarıyla çeliştiler.Davutoğlu'na diyorum, sen 7 Haziran sonrası öyle ya da böyle zaten yoksun.Başkanlık olursa yoksun, olmazsa da yok hükmündesin. Sen kendi derdine yan, kendine bak.İngiltere'ye değil, Türkiye'ye bak.Düştüğün acıklı duruma kafa yor.Davutoğlu çekilip gideceksin.Erdoğan yakında Türkiye'nin gündeminden çekilmek zorunda kalacaksın" dedi.

 

CHP'Lİ SEÇMENE SESLENDİ

 

Devlet Bahçeli son olarak AK Parti ve CHP'ye oy verenlere seslendi. Bahçeli,"AKP'ye oy vermiş kardeşim. Ülken için milletin için geleceğin için bu defa birlikte yürüyelim. Bunlarda umut yoktur. Bunlarla huzur yoktur. CHP'ye oy vermiş vatandaşlarım. Atatürk'ü kurduğu partinin halini görünüz. Alkışçıların düştüğü durumu görüp ibret alınız. Bizimle yürü Denizli, bizimle yürü Türkiye"dedi.

Haberin  videosu en kısa sürede yayına alınacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.