Denizli'de Akşener Fırtınası

Denizli'de Akşener Fırtınası

MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener Denizli’de “Başbakan Meral” sloganları ile karşılandı. Büyük bir kalabalık tarafından karşılanan Akşener, konuşma yapacağı salonda kürsüye ulaşmakta zorluk çekti.

A+A-

YA BAŞBAKAN OLACAĞIM YA OLACAĞIM

Denizli Kültür ve Kongre Merkezi’nde alkışlar ve sloganlar eşliğinde kürsüye çıkan Meral Akşener konuşmasına Başbakanlık sözü vererek başladı. Akşener, "Babaannelikten vazgeçtim ya Başbakan olacağım ya Başbakan olacağım" dedi. 

Akşener, kurultayı engellemek isteyenlere tepki gösterirken, ülkücü iradeyi iktidara taşıyacaklarını söyledi. Akşener, “Yetki sahibi olanlara sesleniyorum. Sorumluluktan kaçabilirsiniz ama biz sizin iradenizle kongreyi gerçekleştireceğiz” dedi.

ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN

Akşener, salonda kendisi için açılan pankartlara teşekkür ederek, “Allah sizlerden bin kere razı olsun. Ülkücünün iradesi lafa bakmaz. Ülkücünün kadınına bile 'Efe' derler. Yüzde 11.9 oyu Ülkücüler kabul etmediği için yollara düştük. Bu sonucu doğru bulmadığımız için yola çıktık. Ülkücü iradenin buna rıza göstermesi mümkün değildir. Siz inandınız, Türk milliyetçileri inandı, Kuvay-i Milliye ateşi yandı. Salonda kadınların olmasından çok memnunum. İşte Denizli'nin Asenalarının duruşu” şeklinde konuştu.

KOLTUĞUMU DEĞİL, AYAKKABILARIMI ESKİTECEĞİM

MHP'ye üye olmak isteyen herkesi bu çatı altında toplayacağını ifade eden Akşener, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben o sandalyeye o koltuğu eskitmek için çıkmadım. Onun yerine ayakkabı eskiteceğim. Hazırladığınız bütün raporları alacağım ve inceleyeceğim. MHP ile ilgili her olumsuz konu hiç unutulmadan sürekli gündeme getiriliyor. Sonra sizler kimse gelip bize MHP'nin tavrını nedenleriyle açıklamadı dediniz. O yüzden MHP'nin tavrını sahada nasıl savunacağımızı bilemedik de dediniz. Bu yönetim kadrosundaki herkesin ayıbıdır, günahıdır. Seçimden sonra insanların adını unutursanız sonuç bu olur.  Bütün bunları konuştuk. Şimdi size söylüyorum. Biz yol arkadaşlığı yapmayacağız. Kader birliği yapacağız. Onun için buradayım. Kader birliği şuradan çıkıncaya kadar değildir. Mezara kadardır."

BU ÜLKEDE İNSANLAR KORKU İÇİNDE

Meral Akşener,  salonda milletin MHP'ye nasıl bir teveccüh gösterdiğinin görüldüğünü dile getirdi. Akşener, "Bu ülkede nerede ne zaman bomba patlayacak diye insanlar korku içindedir. Öte yandan bu ülkede sorular çalınıyor, insanların hakkı gasp ediliyor. Yaşanan olumsuzluklara iktidara geldiğimizde son vereceğiz" diye konuştu.  

BAHÇELİ’NİN KURMAYLARI “AKŞENER” DEDİ

Akşener'in salon konuşmasını eski Bahçeli’nin kurmayları arasında bulunan Merkez Bankası eski başkanı Durmuş Yılmaz,  Ankara eski milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Erdem, Hatay eski milletvekili Şefik Çirkin ve Isparta eski milletvekili Nevzat Korkmaz da takip etti. Takip edenler da vardı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.