Denizli CHP'den cenaze sitemi

Denizli CHP'den cenaze sitemi

CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu için söylediği sözler sonrası dün (çarşamba) eylem yapan AK Partilileri hatırlatarak, "Vekilimizin cenazesinin olduğu saatte

A+A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu için söylediği "Aileden sorumlu Bakan da zaten birilerinin önüne yatmış vaziyette o da konuşmuyor" sözüne tepki göstermek için dün (çarşamba) Denizli'de AK Partililer eylem yaptı. Basın açıklamasının ardından AK Partililer, CHP İl Başkanlığı binasının nüne çelenk bırakmak isteyince gerginlik yaşandı. Toplanan CHP ile eylem yapan AK Partililer anasında barikatlarla set kuran polis, gerginliğin büyümesinin önüne geçti. Gerginlik de bir süre sonra sona erdi. 

 CHP Denizli'den bugün Partililere sitem geldi. CHP İl Başkanı Teoman Sancar, AK Parti'nin eylemi esnasında CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan'ın ağabeyi Ali Arslan'ın Ulu Cami'de cenaze namazının olduğunu hatırlattı, "Maalesef Ak Partililer'in cenazeye bile saygısı yok. Tam cenaze namazı sırasında protesto yapılması, partimizin önüne çelenk koymak istemeleri, inanç ve maneviyat edebiyatı yapanların gerçek yüzünü gösteriyor. Ayıptır. Genel Başkanımızı 'Edep Yahu' diye protesto edenlere biz 'Edep Yahu' diyoruz. Karaman'da 45 çocuk tecavüze uğradığı gün neredeydin AKP İl Başkanı, nereye çelenk bıraktın o gün, kimi protesto ettin, kimi suçladın. O masum çocukların hakkını nerelerde aradın? Önce bunu bir millete açıkla" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.