Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ'deTatbikat

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ'deTatbikat

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ binasında, yangın konusunda bilgi ve birikimlerinin artması ve herhangi bir afet karşısında hazır olunması için gerçeği aratmayan bir tatbikat gerçekleştirildi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Denizli Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ve Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) yangın tatbikatı gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi DESKİ binasında düzenlenen tatbikat öncesi Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Eğitim Şubesi binada çalışan personele yangın eğitimi verdi. Eğitimde; yanma, yangın, yanıcı maddeler, yangın çıkış nedenleri, yangın söndürme maddeleri ve usulleri ile yangın ve deprem esnasında yapılacaklar, yangında insan ve eşya kurtarma, ilk yardım ve acil tahliye konularında bilgi verildi.

Gerçeği aratmadı

Büyükşehir Belediyesi DESKİ binasındaki tüm çalışanların bulunduğu geniş katılımlı tatbikat verilen yangın alarmı ile birlikte başladı. Bina kısa sürede boşaltılırken, yaralı kurtarma tatbikatı da gerçekleştirildi. Gerçeğini aratmayan tatbikatta yangın söndürme tüpleri ile yangına müdahalenin nasıl gerçekleştirileceği konusunda da uygulamalı eğitim gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.