Denizli Büyük Buluşmaya Hazır

Denizli Büyük Buluşmaya Hazır

Denizli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentte yapacağı büyük mitinge hazır. Erdoğan, Denizli’ye 25’nci resmi ziyaretini gerçekleştirecek.

A+A-

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti’nin tüm teşkilatlarıyla bu önemli buluşmaya hazır olduğunu açıkladı. Zeybekci, “İnşallah Denizli’nin bugüne kadarki en kalabalık ve en güçlü mitingini yapmak gibi bir iddiamız var. Bunu da Allah’ın izniyle gerçekleştireceğiz” dedi. Zeybekci, bunun için sıkı bir çalışma gerçekleştiren AK Parti Denizli İl Teşkilatı’na da teşekkür etti.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz  bulunduğu heyetle kameraların karşısına geçti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentte yapacağı miting öncesinde son hazırlıklara ilişkin basın toplantısı düzenleyen Zeybekci,  AK Parti olarak tüm teşkilatlarıyla 47 dev tesisin de açılışının yapılacağı mitinge hazır olduklarını belirtti. Zeybekci, “Sayın Cumhurbaşkanımız Denizli’mize 25’nci defa resmi olarak teşrif etmiş olacak. Biz de parti olarak bütün organlarımızla, başta il başkanlığımız olmak üzere, ilçe başkanlıklarımız ve mahalle teşkilatlarımıza kadar tüm teşkilat birimlerimizle hazırlıklarımızı tamamladık. Cumhurbaşkanımızın gerçekleştireceği mitinge katılmak isteyen herkesin rahat bir şekilde alana ulaşabilmesi için tüm organizasyon yapıldı. Ulaşımla ilgili hazırlıklarımız tamamlandı. Bunun yanı sıra mitinge uzak yerlerden katılmak isteyenler için de araçlarımız hazır olacak” dedi.

Zeybekci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişi için hazırlıkları yapan tüm teşkilata teşekkür etti. Bakan, “İl Başkanlığımız, İl Seçim Koordinasyon Merkezi’miz, tüm belediyelerimiz, ilçe ve mahalle teşkilatlarımıza gayretleri ve sabahlara kadar süren çalışmaları için sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

EN GÜÇLÜ MİTİNGİ YAPACAĞIZ, 6 HANELİ RAKAMA ULAŞACAĞIZ

Zeybekci  parti olarak hedeflerinin “Denizli’de bugüne kadar yapılan en kalabalık mitingi gerçekleştirmek” olduğunu belirterek, “En kalabalık ve en güçlü mitingi yapmak gibi bir iddiamız var. Hedefimiz 6 haneli rakamlara ulaşmak. Şu andaki göstergeler de bunu gerçekleştireceğimizi işaret ediyor.” diye konuştu.

 

DÜĞÜN HAVASINDA GEÇECEK, DENİZLİ KAZANÇLI ÇIKACAK

Zeybekci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın saat 13.00’te Denizli’ye ulaşmış olacağını ve cuma namazını da Denizli’de kılacağını açıkladı. Bakan, “İnşallah mitingimiz bir düğün, bir şenlik havasında geçecek. Denizlimizin de kazançlı çıkacağı bir gün olacak. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımızın Denizli’ye yapılacak yeni projeler için mutlaka yönlendirmeleri ve talimatları olacaktır. İnşallah bunları da duyacağız” sözlerini kullandı.

CUMHURBAŞKANIMIZIN ZİYARETİYLE EVET’LER ARTACAK

Basın toplantısında gazeteciler, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye 16 Nisan’da yapılacak referanduma ilişkin Denizli’den beklentisi sordu. Zeybekci, “Bereketi kaçmasın diye buradan beklediğim oranı söylemiyorum. Ancak Cumhurbaşkanımızın Denizli’ye yapacağı ziyaretin ardından Denizli ve Ege’de evet oylarının daha da artacağına ve Türkiye ortalamasının da üzerine çıkacağına eminim. Bunu hep beraber göreceğiz. Ben hiçbir zaman bu işin matematiğiyle ilgili toto oynamadım ancak Türkiye’nin ve Denizli’nin bu fırsatı kaçırmayacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı. Zeybekci, “Denizli isterse bunu yapar” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.