Denizli Aday Adayları Bir Araya Geldi

Denizli Aday Adayları Bir Araya Geldi

AK Parti Denizli İl Başkanlığı'nın düzenlediği toplantıda partinin milletvekili aday adaylarına temayül yoklaması öncesi konuyla ilgili bilgi verildi.

A+A-

AK Parti'den Milletvekili aday adayı 27 isim, İl Başkanı Şahin Tin'in parti binasında düzenlediği toplantıda bir araya geldi. Aday adaylarına toplantıda, partililerin seçeceği isimler için yapılacak temayül yoklaması hakkında bilgi verildi. İl Başkanı Şahin Tin, "Denizli'nin yedi milletvekili var. Milletvekilliği aday adaylık müracaatında bulunan ve birinci tercihini Denizli olarak belirten 27 milletvekili aday adayı arkadaşımız var. Tüm aday adaylarımıza eşit mesafedeyiz. Teşkilat olarak arkadaşlarımıza yardımcı olmak görevimiz. Bizim amacımız, birlik ve beraberlik içinde kardeşlik havasında aday adaylığı sürecini neticelendirmektir. Tüm aday adayı arkadaşlarımıza bu süreçte çalışmalarında başarılar diliyorum. Ekibimiz 7 Haziran seçimlerinde destan yazacaktır. 7 Haziran seçimleri çok önemli. Şimdiden ülkemizi karıştırma ve seçime yönelik kaos ortamı oluşturmak için girişimler var. Seçim çalışmaları kapsamında görüştüğümüz kişilere AK Parti'nin ülkemizde neleri hedeflediğini iyi anlatmak zorundayız" dedi.


Kentte temayül yoklamasının 1 Mart 2015 Pazar günü saat 10.00 ile 16.00 arasında EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceği açıklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.