Denizli, Pilot İl Seçilen Tek Büyükşehir Oldu

Denizli, Pilot İl Seçilen Tek Büyükşehir Oldu

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği ve Yerel Yönetimler Birliği işbirliğinde yürütülen 'Türk-İsveç Yerel Yönetimler Ortaklığı' (TUSELOG) programı kapsamında pilot belediye seçildi.

A+A-

Yerel yönetimlerin karar alma ve uygulama süreçlerine muhtar, aza ve mahalle sakinlerinin katılımının sağlanmasının amaçlandığı projenin tanıtımı için North Point Otel'de toplantı düzenlendi. 'Yerel Yönetimlerde Karar Alma Süreçleri ve Muhtarların Katılım Mekanizmalarındaki Yeri' adlı toplantıya; Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy, Kent Konseyi yönetimi, akademisyenler, muhtarlar ve davetliler katıldı.

 

Kent Konseyi Başkanı Değirmenci, "Türkiye'deki büyükşehirler arasında sadece Denizli Büyükşehir Belediyesi bu projenin ortağı oldu. Geçen ay Meclis'ten aldığımız karar ile Muhtarlar Dairesi Başkanlığını kurduk. Bundan sonra muhtarlarımız ile daha sık bir araya geleceğiz. Zaten tüm etkinliklerimizde muhtarlarımızla bir araya geliyoruz ama bu başkanlık ile sadece muhtarlarımızla ilgilenecek ve onlara daha çok zaman ayırabileceğiz. Bu şekilde halkımıza daha iyi hizmet edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.