DENİB Akademi'de İlk Ders Verildi

DENİB Akademi'de İlk Ders Verildi

Denizli İhracatçılar Birliği'nce (DENİB) oluşturulan ve çeşitli konularda eğitimlerin verileceği DENİB Akademi'de ilk ders yapıldı.

A+A-

Dış Ticaret Destek Elemanı Programı konulu dersten sonra ünlü modacı Simay Bülbül de tasarımlar ve güncel trendler hakkında katılımcılara çeşitli bilgiler verdi.

 

İlk dersten önce DENİB Akademi'nin lansman toplantısı ve protokol imza töreni birlik binasında düzenlendi. Toplantıya; Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ferudun Giresun, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert de katıldı. Törenin ardından 'Dış Ticaret Destek Elemanı Programı' konulu ilk ders verildi. Akademinin ilk dersine katılan ünlü modacı Simay Bülbül de katılımcılara tasarımlar ve güncel trendler hakkında bilgi verdi.

 

DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, "Akademi ile birlikte ihtiyaç duyulan eğitim çalışmalarını daha profesyonel bir yaklaşım ile hayata geçireceğiz. Müfredatı ve yıllık programı titizlikle hazırlanan Akademi ile birlikte bugüne kadar sürdürdüğümüz eğitim ve seminer faaliyetlerimizi daha profesyonel bir yaklaşımla disipline edilmiş şekilde gerçekleştireceğiz. DENİB Akademi ile birlikte dış ticaret, lojistik, inovasyon, tasarım, insan kaynakları, devlet yardımları, proje yönetimi, güncel mevzuat değişiklikleri, kurumsallaşma, tedarik, moda- tasarım ve diğer alanlarda önemli eğitim programları düzenlemeyi hedefliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.