Çorbacıya kurşun yağdırdı

Çorbacıya kurşun yağdırdı

Denizli’de Siteler Mahallesi’ndeki bir çorbacıya içeride onlarca müşterinin olduğu anda bir kişi tarafından kurşun yağdırıldı.

A+A-

Olay Siteler Mahallesi, Doğan Demircioğlu Caddesi üzerindeki bir çorbacıda yaşandı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre; dün gece saat: 22.30 sularında mekanın önüne otomobili ile gelen kimliği belirsiz bir kişi tabancasını mekana doğrultarak, “Çıkın dışarı, kolay değil öyle” diyerek bağırdı ve 1 el ateş etti.

Silah sesini duyan mekandaki vatandaşlar hemen sağa sola kaçışmaya başlamışlardı ki, kızgın adam mekana doğru 4 el daha ateş etti. Daha sonra yine küfürler ederek otomobiline bindi ve gözden kayboldu.

Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis olaydan sonra kayıplara karışan saldırganı yakalamak için harekete geçti.

MEKAN SAHİBİ AÇIKLAMA YAPTI

Mekanın sahibi olayın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İşyerimizi ziyaret ederek ve geceyi çorba içerek sonlandırmak isteyen iki değerli müşterimizin, kendi özel durumuyla ilgili olarak kendi aralarında çıkan tartışma sonrası, beyefendi arabasından silahını alıp, bayan arkadaşına ne yazık ki ateş etti. Bu durum karşısında bizler de şaşkınlık içerisindeyiz. Yaşanan bu olayla ilgili olarak ne şahsi ne de başka bir şekilde durumla hiçbir şekilde ilgimiz yoktur. Denizli Halkına saygıyla duyururuz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.