Çocuklarımız Bizim Geleceğimizdir

Çocuklarımız Bizim Geleceğimizdir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli eski Milletvekili Av. Salih Erbeyin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

A+A-

MHP  Denizli eski Milletvekili Av. Salih Erbeyin, mesajında, "Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının ve bugünün Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" olarak çocuklara armağan edilişinin 96. yılını kutluyoruz. Egemenliğin şahısların, zümrelerin tekelinden alınarak milli iradeye verildiği bu tarihi gün aynı zamanda bir Milletin düşmanlarına karşı verdiği bağımsızlık mücadelesinin de dönüm noktasıdır. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması Türk milletinin içteki ve dıştaki düşmanlarına karşı elde ettiği muhteşem zaferin habercisidir. Habercisidir çünkü Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde Türk milletinin bağımsızlığa ne kadar inanmış olduğunu göstermektedir. Büyük Millet Meclisimizin toplumsal dayanağı ve güvencesi ise “bugünün çocukları, yarının büyükleri” olacak olan çocuklarımızdır” dedi.

“HERKESSİN GÖREVİ”

Çocuklara daha güzel  ve yaşanabilir bir dünya bırakmanın herkesin görevi olduğunu ifade eden Erbeyin, “Bizlere düşen görev ise çocuklarımıza daha güzel bir dünya bırakmak için çaba harcamak olacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ’ün bütün dünya çocuklarına hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünya çocukları arasında dostluk, kardeşlik bağlarını güçlendirmekte, dünya barışına Türkiye merkezli bir destek sunmaktadır. Bu vesile ile Ülkemize bağımsızlığı, milli egemenliği getiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk ’ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Aziz milletimizin ve tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, saygı ve sevgiler sunuyorum" dedi. MESUT GÜLER

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.