Çivril İlçe Teşkilatından Genel Merkeze Sert Tepki

Çivril İlçe Teşkilatından Genel Merkeze Sert Tepki

Tabanın sesini duymayıp ülkücülere ''şucu,bucu'' yaftası yapıştıranları da Allah'a havale ediyoruz...

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Çivril ilçe teşkilatı,MHP Denizli il başkanlığının kapatılmasına sert tepki gösterdi.

MHP Çivril ilçe teşkilatının yaptığı yazılı açıklamada; 1 Kasım 2015 seçimlerinden sonra ilçe teşkilatımızın yapmış olduğu kamuoyu yoklamaları ve parti tabanımızla yaptığımız istişareler sonucunda MHP Genel Merkezinde bir değişim olması gerektiği kanaatine varılmıştır.

Bu nedenle MHP Çivril ilçe başkanlığı olarak değişimden yana tavrımızı Parti Kurultayının toplanması yönünde imza veren 549 üstkurul delegesiyle ortaya koyduk.Genel Merkezimizin tabanın sesini dinlemek yerine değişim isteyenleri mahkeme kapısını göstermesi ülkücü iradenin yok sayılması anlamına gelmektedir.

Bizler kongre ile geldik,şu anda bizi seçen delege ve üyelerimiz değişim istemektedir.Değişim isteyen teşkilatların kapatılması ve disipline sevk edilmesi ülkücülük ve demokrasi ile bağdaşmamaktadır.Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.Bizler susmayacağızve bu haksızlık karşısında her zaman direneceğiz.

Bizler sadece ve sadece ülkücü iradenin sesiyle hareket ediyoruz.Tabanın sesini duymayıp ülkücülere ''şucu,bucu'' yaftası yapıştıranları da Allah'a havale ediyoruz...

MHP Çivril İlçe Başkanlığı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.