Çivril'de Gazinoda Silahlı Çatışma 1'i Ağır 3 Yaralı

Çivril'de Gazinoda Silahlı Çatışma 1'i Ağır 3 Yaralı

Dün akşam saatlerinde Çivril’in Gürpınar mahallesinde faaliyet gösteren bir gazinoda çıkan silahlı kavgada biri ağır üç kişi silahla yaralandı.

A+A-

DENİZLİ'nin Çivril İlçesi'nde, hesap tartışmasından çıktığı belirtilen kavgada, iddiaya göre, itiraz eden müşterinin bıçak çıkarması üzerine işyeri sahibi tabancasını davrandı. Tabancayla açılan ateş sonucu, iki müşteri ile işyerinde çalışan bir garson kadın yaralandı. Yaralılardan birinin hayati tehlikesinin olduğu, kaçan işyeri sahibinin arandığı belirtildi. 


Olay, bugün 03.30 sıralarında, Gürpınar Mahallesi'ndeki bir gazinoda meydana geldi. Müşteri T.K. ve A.Ö. ile işyeri sahibi arasında başlayan hesap tartışmasında kan aktı. Hesaba itiraz eden müşterilerden T.K.'nın, iddiaya göre, bıçak çıkarması üzerine tabancasına çeken işyeri sahibi S.E., ateş açtı. T.K. göğsünden, A.Ö. bacağından, işyerinde garson olarak çalışan M.A. ise kolundan yaralandı. S.E. kaçarken, üç yaralı ihbar üzerine gelen acil yardım ekiplerince ambulansla çevre hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan sadece göğsünden yaralanan T.K.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Kaçan S.E.'nin yakalanması için jandarma arama çalışması başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.