CHP'nin Aday Tanıtımında Kazım Arslan'a İlgi Büyüktü

CHP'nin Aday Tanıtımında Kazım Arslan'a İlgi Büyüktü

CHP Denizli Milletvekili A. Adayı Kazım Arslan, Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinin CHP İl yönetimi ile birlikte düzenlemiş olduğu Aday Tanıtım Şölenine katıldı.

A+A-

Seçim bürosundan yoğun bir partilileriyle birlikte yola çıkan CHP Denizli Milletvekili A. Adayı Kazım Arslan yol üzerinde bir çok vatandaşla selamlaşıp sohbet etti fotoğraf çektirdi. Yolda milli piyango billeti satıcısı bir kişiden kendine şans billeti alan Arslan, ikramiye çıkarsa ne yapacaksınız sorularına da şöyle cevap verdi:  Eğer ikramiye çıkarsa bunu CHP'ye bağışlayacağım...

Şölen yapılacak alana gelindiğinde bir çok partili ile kucaklaşan Arslan,partililer ile tek tek tokalaşan ve hoş geldin diyen Arslan,umudumuz sizlersiniz dedi.Sizlerin desteği ile CHP iktidara gelecek,Özgür Türkiye'nin aydınlık bir geleceği olacağının sözünü verdi.

Aday tanıtım toplantısında partililerine seslenen CHP Denizli Milletvekili A. Adayı Kazım Arslan: "23 Adayın 23'ü de birbirinden değerli, bizler ön seçime giderek bu 23 aday adayının içerisinden 7 kişiyi belirleyerek aday seçeceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayımız Denizli'de birinci geldi, Büyükşehir Belediye seçimlerinde CHP'nin %31 olan oyunu %40'a çıkardık. Çok çalıştık çok çaba sarfettik ve CHP'yi Denizli'de çok önemli bir ilerlemeyle çok yüksek noktalara çıkardık. Şimdi ise iyi bir liste çıkararak Denizli'de CHP'yi 1. parti çıkaracağımızın sözünü sizlere veriyorum. Ön seçim'den sonra ilçelere ve kadın kollarının emrine görevlendirilmek üzere araçlarımızı hazırladık. Onlar mahalle mahalle, sokak sokak,ev ev dolaşarak durmadan çalışacaklar ve CHP'yi iktidar edecekler.Bu seçim de geçen seçimlerdeki eksikliklerimizi gidereceğiz.Kadın kollarımızı güçlendireceğiz,kadınlarımız vasıtasıyle her eve girip çıkacağız.Bu salonda bulunan tüm bayanlarımızı çalışmaya,erkeklerimizin eşlerinizi çalışmalara göndermeye davet ediyorum.İlçe Örgütlerimize güç verelim.Partimize ve adaylarımıza sahip çıkalım,hep birlikte başarıya ulaşalım.Bu çerçevede daha güçlü olalım,aydınlık bir geleceğe beraber varalım.Laik Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatalım." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.